Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobiety uwazaja ze to facet powinnien zrobic pierwszy krok

Polecane posty

Gość gość

a kobiecie nie wypada????

Gość gość
Bo tak było zawsze .

Gość gość
bo zrobienie "pierwszego kroku" jest stresujące a kobietom mówiącym o równouprawnieniu chodziło tylko o zdobycie korzyści a nie dodatkowych stresów

Gość gość
oooo to bardzo typowe i wygodnickie kobiety tak uwazaja. facetr pierwszy, facet powinien, a ksiezniczki NIC nie musza.

Gość gość
Cycki górą

Gość gość
krowy ksiezniczkowe przeciez sie nie wysilą, ale na forum jakby jakas chciała cos zrobic , to ją odpowiednio wysteruja zeby czasem nic nie zboriła, bo sie bardzooooo poniży biedna kobieta. hahahahahah

Gość gość
co wam po cyckach jak wy ich używqac nie umiecie, skarpety produkujcie , a nie do facetów sie rzucacie z pretensjami leniwe baby

Kilka lat temu pewnie tak, teraz juz nie, jestem kobieta i wiem z doswiadczenia ;)

I kobiecie wypada i facet powinien i nie wiem po co tak się spinacie . Jak ktoś na górze napisał tak było zawsze ale to nie znaczy że nie może się zmienić .

Gość gość
niektóre są tu takie na tym forum , które tylko potrafią doradzac dziewczynom - nie poniazaj sie , narzucasz sie, robisz głupią z siebie, nie badz głupia, to facet powinien sie starac i zapraszac itd.... to mentalnosc babsztyli , które nie chca same podjąć inicjatywy. ale za to tylko marudzic umią

Gość gość
Teraz kobiety sa juz nowoczesne i nie czekaja jak facet je bedzie chciał łaskawie poderwac, same działaja i nic im w tym nie przeszkadza zeby sobie wyrwac kogos odpowiedniego

Gość gość
Ja nigdy sie nie balam zrobic pierwszego kroku. Predzej czy pozniej ryzykowalam. Dobrze na tym wychodze ;) doswiadczenie to podstawa. Teraz tez z mojej inicjatywy sie cos zakrecilo, ale to on przejal inicjatywe i sam mnie podkreca. Ja tylko dalam mu delikatnie do zrozumienia, ze nie jest mi obojetny.

Gość dziunia niunia
Bo nie chcą wyjść na nachalne lub d****i, ja tak mam..

Gość gość
to miło, jak kobieta potrafi faceta wyrwac, a jak jest fajna dukapecz to bardzo miło

Gość kobbita
Bo lubią być zdobywane. Pewnie podświadomie chcą zdecydowanego samca, który wie czego chce i potrafi to zdobyć.