Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo z was też drażni widok faceta w spodniach rurkach

Polecane posty

Gość gość

To jakas plaga :( czy ci faceci nie rozumieją, ze to jest obrzydliwe ? Raz na forum spotkalam sie z wypowiedzią chłopaka, ktory powiedzial, ze nosi rurki bo PODKREŚLAJĄ POŚLADKI masakra

Gość gosciówkaa
nie drażni, raczej mi to obojętne ale nie chciałabym żeby mój facet sie tak ubierał:D za moich licealnych czasów w modzie były gacie z krokiem w kolanach i nosiło je wiecej facetów niż obecnie rurki, dla mnie to była masakra:o na szczęście przeminęło, rurki tez przeminą

Gość gość
Rurki są modne i faceci fajnie w nich wyglądaj, oczywiście jeśli są szczupli , nie mają krótkich nóg i ubiarają się w tym stylu Nie wiem z kim rozmawiałaś, ale chyba nie nosi rurek, Męskie rurki lekko odstają na pupie. No i tu masz odpowiedź on jest gruby lub po prostu masywny i te rurki są mu za małe

skoro kobiety zwracają uwagę na ładne tyłki to chyba oczywiste że faceci sobie jej podkreślają obcisłymi spodniami. kobiety robią tak samo, nawet te grube wskakują w obcisłe dżinsy. ja też mam jedną parę ;)

Gość gość
jw to chwilowa moda, która wkrótce przeminie, teraz zaczyna sie jeszcze gorsza moda : na hipstera, spodnie dziurawe albo niewiadomo jakie, za wielkie, wygladające jak wyciągniete z kontera na odzież, ogolnie wyglad a'la młody bezdomny z wielkiego miasta. To ja juz wolalam skejtów w spodniach do kolan :(

Gość gość
a co mają nosić faceci? męska moda jest uboga szczególnie jeśli chodzi o dolną część garderoby

Gość gość
jeżeli ktoś ma swój styl to nie zamienia rurek na wiszące portki nie wiem z kim wy się zadajecie z bezguściami jakimiś

Gość gość
Ta moda to jeden z wielu punktów planu lobby genderowego - LGBT. ''Wymazać'' kobiecosc i męskosc, takze w wyglądzie i ubiorze. Jak widac i tu baranow nie brakuje

zobaczcie sobie w sklepach z ciuchami jaką "ofertę" spodni mają dla mężczyzn. połowa to rurki-opnijdupki, a druga połowa to jakieś dziury, naszywki, rozprucia czy sprane kolory. cięzko kupić facetowi normalne, klasyczne dżinsy.

Gość gość
no jeżeli dla kogoś męskość to wiszące na d***e spodnie to przepraszam dla mnie to raczej penerskie ramoneski, czarne bluzy też są ok dla mnie mężczyzna musi być ubrany gustownie i mieć swój styl zarówno w ubiorze, jak i zachowaniu

Gość gość
Dave_Gahan - Levis 501 - od kilkudzięsieciu lat niewiele zmienione. Kolejny sklep Diesel - mają tam normalne spodnie

Dave_Gahan masz rację ciężko dziś kupić klasyczny samochód napędzany parą :-D

mam właśnie 2 pary diesla. levisy mi się nie podobają za bardzo i są strasznie drogie. jednak w tych sklepach też większośc to spodnie "gejowskie", nie mówiąc już o wranglerze czy lee. pierre cardin też są ok, kupiłem w anglii kilka lat temu i jeszcze nadają się do chodzenia.

Gość gość
Ja całe życie nosze jeansy i chciałem coś innego kupić i dupa nie ma nic więc nie czepiajcie się, że faceci noszą rurki. My chcemy też założyć coś innego niż ciągle jak te Ferdek Kiepski całe życie w tym samym zapierdziałym dresie a nie mamy co wybierać

Gość gość
ooo, coś nowego - "gejowskie spodnie" powiadasz to ja chyba wolę gejów niż ciebie chociaz się fajnie ubierają

Gość do Dave_Gahan
mozna za 200 zl kupic w necie levisy i na kilka lat starcza, klasyczne 501 to swietne dzinsy, podobnie jak spodnie takich firm jak carhartt. poza tym hip-hopowe firmy tez robia dzinsy, obecnie one nie sa juz tak szerokie i lepsze to niz gejowskie rurki

My mamy najlepiej wykwalifikowaną kadrę budowniczych tabu, przykładem "gejowskie spodnie" konia z rzędem temu co powie jak wyglądają, ale kadrę mamy wspaniałą :-D

Gość gość
co ty pierdzielisz Grzesław, bo nic nie rozumiem

Gość gość
ciągle jeansy jeansy a macie coś innego???

Gość do Dave_Gahan
mozna nosic spodnie z materialu typu dickies lub carhartt, ktore dzinsami nie sa

Gość gość
no wlasnie o co wam chodzi z tymi jeansami ? dziadowskie spodnie - latem w nich za gorąco - zimą za zimno, wieje po nogach - wiosną tez zle bo jak zmokną to schną kilka godzin - niewygodne by robic w nich cos wiecej niz chodzenie

Gość gość
Jak ma te rurki wypchane w rozporku wielkim członkiem to uwielbiam taki look :)

Gość gość
Czy rurki to spodnie skinny? Jesli tak to zy.gam tym widokiem. Wszyscy jak jeden maz wygladaja jak ge.je :/ Mieszkam w UK i tutaj to prawdziwa plaga :/

Gość gość
Tak skinny, są tez w wersji SUPER SKINNY czyli takie mega mega obcisle jak legginsy

Gość gość
Ciekawe jak wy wyglądacie, pewnie wzorujecie się na bohaterach z z Ranczo. Porąbało was z tymi gejami, psychoza jakaś czy co? Niech się każdy ubiera jak chce, a wam nie musi się to podobać. Zakompleksieni ludzie, którzy nie mają gustu, pospolici jak odzież w PRL- u

Gość gość
faceci w rurkach to geje lub kryptogeje, a te ich tlumaczenia że zakladają je dla kobiet żeby widzialy ich tyłki są żałosne. Jak mężczyzna ma fajny tyłek, to w klasycznych dżinsach, albo innych normalnych spodniach doskonale to widać. Tylko facet z płaskim, chudym tyłkiem może ubrać rurki i łudzić się, że jego pośladki wyglądają w tym dobrze :D

Gość gość
Facet w rurkach wygląda świetnie, a jak mu widać ładnie tyłeczek i krocze to nic tylko patrzeć na taki okaz:)

Gość gość
rurki ujdą, najlepsze jak chłopak ma spodnie opuszczone do polowy tyłka i myśli ze to sexy :D