Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sashimi2013

Jak przeżyć ciąże w samotności

Polecane posty

Gość Gregorry
No właśnie a jeśli Cię po prostu nie kocha , każdy ma prawo do szczescia.

Gość gość
ALe ta jego mama ma problemy z zdrowiem ze nie chce jej zostawic? Jak ona zareagowała na wieść o tym ze będzie babcia ?

Gość Sashimi2013
Jego mama wychowywała go i siostry sama, ma już swoje lata ale organizm i charakter ma silny. Ona nie chce zostac sama , corki wpadaja nie czesto. Nawet ja rozumiem , szczegolnie teraz i wiem co znaczy samotnosc ale obie wiemy ze ze sobą dłużej niż dobę nie wytrzymamy. Dlatego jestem sama , wierze ze bedzie to jednak dla mnie dobry czas.

Gość gość
Jak facet by chcial to potrafiłby pogodzic te 2 sprawy nie uciekłby jak szczur:D matkę zawsze moglibyście razem odwiedzac jak to bywa w normalnych rodzinach a że ma jeszcze myslenie gówniarza boi się takiej odpowiedzialności jak bycie ojcem,ehhh jesteś silna poukładana kobietą i wiesz ze jak sie chce to można ,a do tego trzeba 2-ga.Dasz sobie rade,zobaczysz!:D życie sie dopiero zaczyna może kiedys sotkasz kogos kto jest wart ciebie i pokocha twoe maleńśtwo a tymczasem olej gn...a masz ważniejsze sprawy na głowie:D

Gość takajatakaja
Współczuję i radzę żebyś zaczeła myśleć że możesz polegać TYLKO NA SOBIE !! tak to juz jest z facetami , a za jakies 20 lat wybuchnie wielka miłość miedzy ojcem a dzieckiem bo tatusiowi sie na starosc przypomni ze fajnie by bylo miec kumpla syna lub córkę i co wtedy? musisz udać że zapomniałas jakim tatuś jest człowiekiem i cieszyc sie relacjami dziecka z ojcem.