Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Recsio

Rozmowy z dziewczynami

Polecane posty

Gość Recsio

Powiem szczerze - jestem nolifem. Żyje z dnia na dzień ale mimo to brakuje mi dziewczyny. Postanowiłem że aby jakąś znaleźć należy mieć obcykane jakieś popularne zainteresowania. Moje typy to fotografia, podróże i muzyka z racje tego że są chyba najpopularniejsze. Czy to dobry wybór? Co byście mi podpowiedzieli?

Gość Recsio
Co jakiś czas będę podbijał żebyście nie stracili tematu z oczu ;)

Gość Recsio
Typ na górze mówi o upadającym micie przytaczając ogólniki z komercyjnego (pewnie żydowskiego) radyjka - farsa :D

Gość Recsio
Typ na górze pisze o upadającym micie przytaczając ogólnikowe wnioski z komercyjnego radyjka - farsa

Nein obczaj jakieś mega niszowe zainteresowania, astronomia, akwarystyka, coś co ją zbije z tropu a nie fotografia.

Gość Recsio
Tylko co mi po zgaszeniu dziewczyny skoro skutkiem będzie tego niezręczna cisza?

Gość Recsio
Chodzi mi o coś czym zazwyczaj interesują się dziewczyny ale nie jest to tak ostentacyjnie kobiece jak np. moda czy kosmetyki

Gość gość
O antykoncepcji

Gość gość
O antykoncepcji

Gość Recsio
Jasne typie

Gość milkafioletowa
facet, który jest na tyle nieciekawy, że musi szukać zainteresowania, ktore podtrzyma temat z dziewczyna, musi byc wyjątkowo puty i żałosny, jak jesteś inteligentny, czytasz, umiesz na każdy temay cos powiedziec nigdy dziewczyny nie zanudzisz a widze, ze tu szukasz jakiegokolwiek temat, który pozwoliłby na podtrzymanie rozmowy:D, to jest dobre moze na max 2 spotkania, potem szydło wyjdzie z worka:)