Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że polscy faceci bardzo szybko i brzydko się starzeją

Polecane posty

Gość gość

Juz 25 latek najczesciej wyglada jak dziad. Po 30stce to juz tragedia, brzuchy im rosną, nawet jesli jest ogolnie szczuply to ma sadło, zakola,wypadanie wlosów, bardzo zniszczoną skore mają nawet młodzi :( Po 50tce - kaplica :( Rzadko się zdarza by spotkac faceta 30-50 letniego i wiecej, który starzeje sie ladnie, jest atrakcyjny. Ostatnio takiego spotkalam...gdy byłam z kolezanką u komornika by odzyskał nasze wierzytelnosci, facet po 40stce, wysoki, szczuply, czyste włosy, fajna fryzura pasująca do jego wieku, swietnie ubrany. Dlaczego reszta tak nie wyglada? Nie mowcie, ze was nie stac. Bo stać, na piwsko, papierochy i smartfony macie.

Gość gość
weź sobie murzyna, chińczyka czy co tam masz innego co się ładniej starzeje i tyle

Jako 50 latek bardzo przepraszam że nie spełniam Twoich wymogów estetycznych .

Gość milkafioletowa
Twoje spostrzeżenie jest moim od wielu lat, oglądając zdjecia moich rówieśników ze szkoły i nie tylko jestem w szoku jak można się zmienić, zniszczyć; głownym powodem jest niehigieniczny trub życia, alkohol, kiepskie odżywianie, dobrych kosmetyków faceci tez rzadko używają, nie mówiac naprzykład o filtrach w lecie. Spotykałam się keidyś z równolatkiem, nawet przystojny , bo łądne tysy twarzy, ale skóra zniszczona, jak go spotkałam myślałam, że ma 40 lat!! pomarszona skóra wokół oczu, tak starczo pomaraczona, nie mówię o zwykłyck kurzych łapkach, zakola...wyklądał na powiedzmy nienajgorzej wyglądającego 40 latka:( no i niestety nadwaga to standard i polskich facetów, chude ręce, brak siłowni

Gość gość
nogi jak patyki a brzuch jak kobieta w ciazy - typowy facet

Gość gość
faceci nie zależnie od narodowości wyglądają młodziej niż kobiety gdyż fizycznie wolniej dojrzewają. Ja mając 22 lata wyglądam młodziej niż 19 czy 20 letnie kobiety

To ja jako nietypowy tak szybko bo zaraz wychodzę zapytam ile kobiet w moim wieku spełnia nasze wymogi estetyczne .

Gość gość
Jak zobaczyłam swoich rowiesnikow po kilki latach to mialam to samo wrazenie - facet po 20 a juz łysy i gruby. Ze łysy ok, lepiej tak niz jakby mial miec brudne wlosy lub duze zakola, ale o sylwetke zadbac troche...a co bedzie pozniej, jak im metabolizm spadnie?

Szkoda nie doczekałem się , ja 50 lat 178 cm 81 kg i 43 w bicepsie . Znam dezodorant , krem nawilżający , wodę toaletową i parę innych . Teraz Wy się chwalcie , potem poczytam .

Gość gość
porównaj faceta jeżdżącego samochodem a tego co nie jeździ to zobaczysz różnicę. Jak ciągle wszędzie do pracy, na zakupy itp. samochodem, praca nie wymagająca ruchu to co się dziwicie.

Gość gość
Szkoda nie doczekałem się , ja 50 lat 178 cm 81 kg i 43 w bicepsie . Znam dezodorant , krem nawilżający , wodę toaletową i parę innych . Teraz Wy się chwalcie , potem poczytam . x heh ja 22 lata 183 cm 77-79 kg i ok 35/36 w bicepsie i tak jak wyżej pan

Gość gość
Nieźle pulchny ,tylko czemu taki nick .

Gość gość
Jest wielu takich facetów jak pulchny tylko nie chcecie ich dostrzec

Gość spragniona24latka
pulchny a jak z penisem ile cm?? jak długo możesz?

Gość Gość na kafe
Bo w większości przypadków faceci to lenie. Marnują czas zamiast popracować nad rozwojem fizycznym bądź intelektualnym. Biegi, jakieś ćwiczenia w domu bądź na świeżym powietrzu, siłownia, jakaś edukacja. Panowie. Do roboty!

Gość gość
Gość na kafe Bo w większości przypadków faceci to lenie. Marnują czas zamiast popracować nad rozwojem fizycznym bądź intelektualnym. Biegi, jakieś ćwiczenia w domu bądź na świeżym powietrzu, siłownia, jakaś edukacja. Panowie. Do roboty! xx Fajnie tylko szkoda, że prędzej facet z nadwagą znajdzie partnerkę niż ten szczupły

Gość gość
zobaczyłam fotke faceta z którym spędziłam namiętne chwile zaledwie ….. 15 lat temu. Szczupły długowłosy blondyn to był. A teraz. Łysy grubas. Heeeelp.

Gość gość
Ja wszędzie widzę jak grubsi faceci mają partnerki a ci zadbani są sami

Gość gość
a polskie kobiety to normalnie same gwiazdy :D

Gość gość
ale facetów to zabolało, niestety ci co tak wyglądają pokolenie które mentalnie siedzi jeszcze w PRLu, zobaczymy jak będą wyglądać ci urodzeni po 1989 (nie mówi o dresach, kucach, hipsterach itd)

Gość gość
bez te gorzalke i papierosy

Gość gość
Polki akurat są zadbane mega na tle innych nacji, więc kiepski argument