Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety pisania sie tak czepiaja

Polecane posty

Gość gość

co napiszesz to albo naucz sie pisac albo cie ignoruja albo coś .

Gość Manialia
no,mało kto lubi byki

Gość gość
A byczków lubicie ?

Gość ale to proste
Jak ktoś pisze z błędami, to razi w oczy aż niemiło czytać i nie chce się takiej osobie odpowiadać.

Gość gość
i dodacie do czarnej listy ehh szkoda sie denerwować żryjcie gruz skoro tajk traktujecie ludzi .

Gość Manialia
nie dziwię się autorze że Cię ignorują co to za teksty "żryjcie gruz" ja nie lubię| byczków"

Gość gość
ehh nuietonie to nie nikt was niezmusza do lubienia kogoś kij z wami . bede chodził na prostytutki chyba i trudno tak wuszło bo błedy robie .

Gość gość
facet ma być miły a wy tylko cochwile perfidnie dokuczacie prowokujecie byleby byc lepiej pokazane w wlasnym świetle byleby kohoś pograżyc .

Gość gość
czepiamy się , bo jak jest coś napisane z błędami to razi w oczy i musimy się zastanawiać o co chodzi autorowi, a tak poza tym wyraz błędnie napisany podkreślony jest na czerwono wystarczy go poprawić.

Gość gość
do d**y stym tekstem gdyby niebyło problemu niebyłoby żryjcie gruz . tylko wam zależy chyba natym by być wielbiona i by sie pozbywać ludzi robiacych błedy albo jakiś inych .

Gość Manialia
Zacznij od siebie, poczytaj kilka książek, to będziesz mniej błędów robił. Poza tym bije frustracja od Ciebie.

Gość gość
g***o prawda wszystko podkreśla tak bym może poprawiał gdyby słownik działał dobże . zreszta poco ja sie wkużam wieśniackimi kobietami inaczej was niemożna nazwac . ja przynajmniej sie zapytam co kto miał na myśli albo coś odpisze a tutaj odrazu weź sobie słownik ;/

Gość gość
No sorry ale jak ktoś pisze gorzej niż dziecko w podstawówce to raczej nie można spodziewać się po nim szczególnej inteligencji. Sprawiasz wrażenie tłuka który skończył naukę na szkole podstawowej to czego się spodziewasz? Dla mnie w facecie ważnym kryterium jest inteligencja. A żaden inteligentny facet nie będzie pisał jak tuman. Jakiś błąd się każdemu czasem zdarzy ale kurde bez przesady.

Gość Manialia
Takie "DOBŻE" strasznie odstrasza. Nie wstyd Ci, że piszesz gorzej niż 9-latek? Lepiej zwalać winę za kobiety?

Gość gość
miałem sie niewkużać ale jesteś rasistą posrana jak możesz kogoś okreslac mianem inteligetnego bo robi błedy takas madra to moze sie zmierzymy na pojedynek slowny okropna kobieta posrane madrości

Gość Manialia
Rasistą? Znasz znaczenie tego słowa? Chyba, że jesteś obcokrajowcem, to nikt Ci nie będzie miał za złe błędów, prędzej czy później nauczysz się zasad pisowni, a i tak w miarę ładnie opanowałeś nasz język jak na obcokrajowca.

Gość gość
ehh szkodagadac kiedys niepisać czy pisac jak umia i bylo dobre a teraz musisz umieć ortogrfie bo ci beda cochwile zawracac d**e jakimiś pierdołami których niemam sie ochoty uczyć choćbym sam był skoro wy oceniacie tak ludzi zdechne w samotności !

Gość gość
przerobiłem sobie słowo rasista w sensie nato ze jesteś nietolerancyjna dla osób nieumiejacych poprawnie pisac jestem polakiem . poco ja sie wogule wami przejmuje skoro dlawas wazniejsza jest ortografia niż drugi człowiek moze jak ci noge urwie np to ja ci powiem mam cie gdzieś bo robisz błedy ortograficzne !

Ortografia jest bardzo ważna, oddaje stosunek jakim darzysz drugą osobę.

Gość gość
stosunek ? akurat czyli np dyslektycy beda zawsze mieli negatywnny stosunek to sobie podziękujcie piotrowi b ja jestem nie dyslektyk jak co

Gość gość
przecież to prowo, taki debil nie chwaliłby się swoim analfabetyzmem. A jak nie prowo to dzieciak z podstawówki. Ale kobiety w żadnym wieku nie lecą na upośledzonych umysłowo 🖐️

Gość gość
a bierzcie sobie za mezów asów ortografi oni was najlepiej beda kochac i sa najdolżalsi w świecie bo piszą mówi przez ó zamkniete normalnie bedzie sie wam tak dobże seksic z nimi że ho ho nie to co ten co pisze muwi on przeciez niejest taki genijalny i niumie za cycka kobiety złapac .

Gość gość
zadna kobieta nie chce faceta na nizszym poziomie umyslowym, niz ona. A zasady ortografii to szkoła podstawowa . Kto chce faceta ponizej poziomu podstawówki?

Dyslektyk, to nie jest glupek, są słowniki, jest word. Ludzie którzy nie potrafią normalnie pisać są skazani na porażkę.

Gość gość
tyś jest upośledzony niechwale sie analfabetyzmem tylko mówie że oceniacie parszywo tak ludzi ! a dobra byjcie w tym idealnym świecie niezmienie sie dla takich ludzi napewno którzy olewaja inych przez ortografie to jest poprostu prostackie traktowanie ludzi z góry że ja jestem lepszy a g***o jesteście lepsi !!

Gość gość
sam jestes skazany na porazke word jest rabniety nic nato nieporadze noi git bede sam niebede sie łaczył z takimi ludźmi którzy oceniaja inych . masz jedna kobiete wiecej do kochania ciesz sie

Gość gość
Nawet dyslektyk może się nauczyć poprawnie pisać. Znam parę osób, które mają niby dysleksję a piszą bezbłędnie. Mi koleżanka niedawno powiedziała, że ja mogę mieć dysleksję, bo jak się bardzo spieszę z pisaniem to mylę literki (czasem dość często) ale raczej wątpię :P Od kiedy nauczyłam się czytać czytałam książki w ilościach hurtowych w związku z czym NIGDY nie miałam żadnego problemu z ortografią. Nigdy nie musiałam się uczyć żadnych zasad i nigdy nie napisałam żadnego dyktanda na ocenę niższą niż 4+ :P

Gość gość
przeczytałem krzyżaków dało mi to co nie !!! wiec nieudzielaj swych rad

Gość gość
poszukaj sobie dziewczyny wśród takiej samej hołoty umysłowej :D Znajdź taką co pisać nie umie to pewnie jej to nie będzie przeszkadzało. Polecam do szukania w głębokich wioskach, gdzie analfabetyzm wciąż żywy, książki do czytania to co najwyżej kucharskie a i to rzadko a z napisaniem listu idzie się do jedynego uczonego we wsi, czyli takiego który skończył podstawówkę :D Tylko nie wiem czy w Polsce jeszcze znajdziesz takie miejsce