Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PODRYWA MNIE FACET ALE MA NA PALCU ZŁOTY PIERSCIONEK JAK GO ZAPYATC

Polecane posty

Gość gość

ma na palcu cos jak złoty pierścionek nie wiem obraczka czy cos jak sygnet nie wiem... nie wpatrywałam się az tak... Podrywa mnie ale boje się ze jest zonaty gdyby tak było to od razu zerwałabym znajomość i nie odzywala się... nie wiem jak go zapyatc o to

Gość gość
powiedz po prostu "ładny pierścionek, to obrączka?"

Gość gość
cholera włąsnie musze tak zrobić zapytać się wprost. jak się okaze ze zonaty to mu puszcze taka wiazanke ze mu uszy zwiedna. No bo chyba tylko zonaci nosza złote pierścionki mysle ze wolny facet nie nosi pierścionków itp.?

Gość gość
znam paru co noszą, więc cholera go wie :) Jak się nie zapytasz to się nie dowiesz.

Gość gość
no wlasnie ech chłopy

Gość gość
nosza Cyganie lub tzw nowobogacy, ew wzbogacone dresy. Obciach. Elegancki męzczyzna , nosi pierscien tylko wtedy , jesli jest to jego sygnet rodowy. Ale na meskich sygnetach herb na ogol jest grawerowany na stali. Spytaj czy to sygnet rodowy, jesli powie ze nie to odpusc, bo facet bez klasy.

Gość gość
ZNam paru facetów co noszą po jednym czy dwóch pierścionkach i ani to cyganie ani nowobogaccy :P Normalni faceci, niektórzy z nich słuchają metalu. Jedyna różnica to, że noszą głównie pierścionki (a raczej pierścienie) srebrne, czasem grawerowane, takie grube obrączki. A co jak facet nosi ślubną obrączkę bo jest wdowcem? :D Wtedy będzie lipa jak go zapytasz a on odpowie " Taaaak, to obrączka... Już minęły 3 lata jak ona odeszła a ja wciąż nie mogę zapomnieć " :P

Gość gość
chyba bym wtedy padła. oby nie był wdowcem ani zonatym. on nosi to na palcu serdecznym prawej reki... kurde ale jestem ciekawa. Ale z drugiej strony wolny chyba by obrączki nie nosil tak mi się wydaje choć sama już nie wiem

Gość Manialia
Takie samo pytanie zadałam kiedyś koleżance powiedziała, że tylko dziadki noszą sygnety i że jeśli to było na prawej ręce na serdecznym palcu to na bank obrączka... Nie chciało mi się wierzyć, bo gość wręcz "konkurował" o moje względy z innym facetem i to w miejscu publicznym a okazało się, że to żonata dzi...w.ka:O także niech Cię nie zwiedzie to że zachowuje się jak wolny

Gość gość
bywają też różne historie w stylu, że nosi obrączkę zmarłego ojca albo coś :D A może jest fanem władcy pierścieni postanowił sobie sprawić pierścień władzy? :D Spytaj go przy najbliższej okazji i podziel się tutaj z nami bo aż sama ciekawa jestem. I nie czaj się żeby o to zapytać tylko wiesz, takim spokojnym tonem pogawędki zapytaj jakbyś pytała która godzina :)

Gość a moze to ten sam chlopak
jeeena a moze to ten sam chlopak, prosze powiedz jak mu na imie ale bez sciem, ja tez niedawno poznalam takiego co nosi zloty pierscionek

Gość gość
Marcin a twojemu jak??? mowie wam wstydzę się zapytać ale zapytam się choćbym najgorsza odpowiedz miała dostać nie mogę zyc w niepewnosci

Gość gość
Nie Marcin nie nosi pierścionków, jakieś obrączki. To pewnie ten choojek:D

Gość a moze to ten sam chlopak
nie, Marcin nie ma na imie.

Gość gość
Mój ex nosił obrączkę, chociaż żonaty nie był. Po prostu lubi. A Ty swojego po prostu zapytaj, czy jest z kimś związany.

Gość gość
a na którym palcu nosi?

Gość gość
na serdecznym prawej reki to jest zlote i w jakies wzorki jak gruba obraczka w jakies wzorki

Gość ma i nie ma
mam taki sam problem. Tu gdzie mieszkam obraczke nosi sie na prawej rece, on swoj pierscionek ma na lewej. W kraju z ktorego pochodzi tez nosi sie na lewej...wiec moze byc roznie cholera.Jest zloty i wyglada jak obraczka, jest na serdecznym palcu. Ale wszyscy mowia ze on nikogo nie ma, na imprezy przychodzi sam.