Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

historia rodziny Tadeusza Mazowieckiego

Polecane posty

Gość gość
akurat akt erekcyjny pod muzeum zydów podpisal Lech Kaczyński. Wnioski?

Gość gość
A nawet jak Mazowiecki nie był żydem, to był ich sługusem.

Gość gość
wponline.freeservers.com/antysemityzm1.htm

Gość gość
gosciu z 20 46. 48 Konkretną nformacje o pochodzeniu TM podała nie jakas "pani z miesnego", tylko PROFESJONALISCI zajmujacy sie genealogią. Na stronie masz podane ich adresy internetowe, napisz do nich jakes taki mądry i z nimi dyskutuj a nie pisz tego, co ci sie wydaje.

Gość sdafjvbpiu
"02.11.13 spaślak_ nieststy nie jestem zydem a szkoda smiech.gif to narod ktory troszczy sei o swoich obywateli " t t t o tak :D:D szczególnie dobrze było to widoczne w czasie wojny w judenratach :D:D:D

Gość gość
akurat akt erekcyjny pod muzeum zydów podpisal Lech Kaczyński. Wnioski? \ gość A nawet jak Mazowiecki nie był żydem, to był ich sługusem. To kim był L. Kaczyński?

Gość L Kaczyński
był nikim:D

Gość sdafjvbpiu
L Kaczyński był KIMŚ upokorzył cara w Gruzji w 2008 ! za co zresztą przyszło mu zginąć w zamachu :(

Gość gość
kaczyski byl zydem, bo po co by zakladal muzeum zydów?

Gość gość
gość gosciu z 20 46. 48 Konkretną nformacje o pochodzeniu TM podała nie jakas "pani z miesnego", tylko PROFESJONALISCI zajmujacy sie genealogią. - Czyli kto? Nawet Instytut pamięci narodowej fałszuje dane co do żydów, a to dlatego, że wszystkie ważne państwowo organy są obsadzone przez żydów, a od zakończenia II W. Św. były sterowane przez żydowskich doradców. Podaj imiona i nazwiska tych genealogów i wytłumacz dlaczego spis ludności w MSW został według ciebie sfałszowany. Bo głównie z tamtąd - z ewidencji ludności pochodzą te dane.

Gość gość
Mało tego, gdybyś znał historię stosunków polsko żydowskich, to byś wiedział, że Żydzi od zaborów robili wszystko, aby zniszczyć Polskę i aby nie była niepodległa, bo chcieli ją przejąć. dlatego w czasie zaborów kolaborowali z zaborcami i wykupywali ziemię polską. Po I W. Św. żydzi, w tym Rockefeller wywierali silne naciski polityczne na światowych przywódców, aby Polska nie uzyskała niepodległości. W czasie wojny wydawali Rosjanom polską inteligencję, pomagali wywozić Polaków na Syberię i pomagali mordować w Katyniu. Po wojnie najwięksi oprawcy (znacznie gorsi od hitlerowców) pracujący w UB, to byli żydzi. w tym Stolzman, który prawdopodobnie był ojcem Kwaśniewskiego.

Gość gość
To żydzi zapamiętale ścigali i mordowali po wojnie żołnierzy AK i Żołnierzy Wyklętych.

Gość IQ172
21:13 21:16 q sad but true :(

Gość to jest istota nowej szlachty
żydowskiej wzorowanej na dawnej 'polskiej ' Żydowski pisarz Artur Sandauer uważa to za normalne i tak bezczelnie uzasadnił żydowską przemoc i dominację: "W czasie wojny zginęli prości Żydzi i wybitni Polacy. Uratowali się wybitni Żydzi i prości Polacy. Dzisiejsze społeczeństwo w Polsce - mówi Sandeuer - to żydowska głowa nałożona na polski tułów. Żydzi stanowią inteligencję, a Polacy masy pracujące." "Dlatego antysemityzm, wszelkie odruchy antyżydowskie w Polsce to choroba umysłowa, to buntowanie się ręki i nogi przeciwko własnej głowie. Żydzi są głową Polaków, bo są lepsi - pisał Sandauer - a Polacy to ręce i nogi. Nie może polska ręka bić żydowskiej głowy" - pouczał żyd Artur Sandauer.

Gość gość
co macje do zydów moja prababka była żydówką

Gość gość
za co nienawidzicje zydów macje jakieś argumety sensowne!

Gość gość
Bo jestem aryjczykiem blond włosy niebieskooki a żydzi źle rządzą narodem polskim stąd moja niechęć której nikt mi nie może zabronić ;)

Gość Uzuurpuratorr
Proste, sługo żyda ?

Gość spaślak_
Bo jestem aryjczykiem blond włosy niebieskooki >>>to faktycznie ogromny powód do dumy :D idać tym trokiem rozumowania to świnia może czuć się dumna bo spełnia kryteria.

Gość gość
Pan Fijałkowski chyba za bardzo poleciał. Obawiam się, że Zofia Gutowska nie była żydówką, tylko szlachcianką.

Gość gość
zabłysnąłeś.

Gość spaślak_
no wasza błyskotliwośc jest godna pozazdroszczenia szkoda że rodziców mieliście tępych i nie wpadli na tę wyliczanke wszak głupei dziecko = do wora i do rzeki :D

Gość gość
spaślaki = do wora, wór do jeziora tak to było głupi ch**juu :D

Gość gość
Kiedyś do Rabina przyszedł młody Żyd i powiedział: - Rabbi, ja jestem ateista - No dobrze - rzekł Rabin - a Torę ty przeczytałeś? - A po co mnie czytać Torę, jak ja jestem ateista? - A o Mojżeszu, Prorokach i Dawidzie to ty coś wiesz? - Nie Rabbi, przecież ja jestem ateista... - A Dziesięć przykazań ty znasz? - Oj Rabbi, nie znam tego wszystkiego, po co mi to, przecież ja jestem ateista... - To jak ty nie czytałeś Tory, jak ty nie wiesz nic o Mojżeszu, Prorokach i Dawidzie, jak ty nie znasz tego wszystkiego, to ty jesteś zwyczajny nieuk, a nie ateista!

Gość gość
słabe

Gość tak się rozpanoszyli
że juz chcą wypieprzać z judeopolonii - nieładnie ;)

Gość a co icek porabiał w czasie
w czasie wojny ??? W kwietniu 1945r. skończył 18 lat,więc był można rzec DOROSŁY,a jakoś nigdzie NIE MOGĘ znaleźć jego wojennych losów!!! A tu nagle po wojnie w PAXie,oddelegowanym przez BANDZIORA z nkwd SIEROWA

Gość gość
Wytłumaczcie skąd te pozmieniane nazwiskaKiedy to się stało? Z tego, co wiem, to nie pierwszy taki przypadek.

Gość gość
WYPIEPRZYC TYCH WSZYSTKICH ANTYSEMICKICH PARANOIKOW!!! Parszywy pomiot! Na dodatek wiele z tego parszystwa chodzi do kosciola, ktorego zalozycielem by Zyd Jezus Chrystus. - Popieram !

Gość gość
gość gosciu z 20 46. 48 Konkretną nformacje o pochodzeniu TM podała nie jakas "pani z miesnego", tylko PROFESJONALISCI zajmujacy sie genealogią. - Czyli kto? Nawet Instytut pamięci narodowej fałszuje dane co do żydów, a to dlatego, że wszystkie ważne państwowo organy są obsadzone przez żydów, a od zakończenia II W. Św. były sterowane przez żydowskich doradców. Podaj imiona i nazwiska tych genealogów i wytłumacz dlaczego spis ludności w MSW został według ciebie sfałszowany. Bo głównie z tamtąd - z ewidencji ludności pochodzą te dane. XX A prosze uprzejmie, pod informacja dotycząca historii rodziny Tadeusza Mazowieckiego podpisani są: Michał Niemirowicz Szczytt, rzecznik prasowy Zwiazku Szlachty Polskiej, Adam A. Pszczólkowski , konsultat genealogiczny, Prezes Oddzialu Związku.Szl. Pol. w Warszawie. Prezes Związku Henryk Grocholski, sekretarz Hubert Massalski, inni czlonkowie zarządu, podane sa do nich emalie i telefony (wystarczylo kliknac w pierwszy post z tego topiku), pytaj ich o wyjasnienia. Szlachta nie wyginela pod Grunwaldem, nie sa to zamierzchle dzieje, dokumenty łatwo sprawdzić.