Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie sądziłam ze tak bedzie

Polecane posty

Gość gość

mimo, że mam "faceta" to każdy wieczór,noc, weekend, święta spędzam samotnie...a chciałabym z ukochaną osobą. nie wiem czy jestem mu jeszcze potrzebna, ale zawiodłam się na nim. ktoś jest w podobnej sytuacji?

Poza ty, jeśli się komuś tu fajnie układa, to raczej nie siedzi w sobotni wieczór na kafe...

Gość gość
no właśnie nie wiem czy jeszcze go mam czy juz nie...on woli być za granicą, beze mnie, czyli nie jestem mu potrzebna.. no bo ma tam komputer i inne swoje rzeczy, bo są mu potrzebne, a mnie n ie ma

Gość gość
szkoda,ze zycie jest niesprawiedliwe i w jednej chwili potrafi wszystko się zepsuć

Wiesz co, najlepiej usiąść któregoś razu i pogadać...Ale raczej czujesz, że Cię olewa. Cóż rzec...A musi tam być? On pewnie uważa że tak...

Gość gość
no tak on zawsze ma wytłumaczenie, twierdzi, ze tutaj nie ma przyszłości,ze po co ma tu siedzieć itp. niczego mu nie zabraniam, ale chciałabym żeby pomyślał też o mnie, o tym czy jestem szczęśliwa

Gość gość
Pracoholik? Uciekaj póki czas

Gość gość
rozmawiamy, ale ostatnio jakoś mniej, bo pracuje do poźna i pisze czasem, a dzwoni 2 razy w tygodniu.a jak ma wolne to odsypia albo robi cos innego. no cóż kariera najważniejsza

Gość gość
Dlaczego zawracasz mu tylek? przeciez facet wyraznie dal ci do zrozumienia, ze nie ma cie w jego planach

Gość gość
ja mu nie zawracam tyłka, sam mi robił nadzieje, mówiąc, że do niego pojadę, ze kocha itp

Gość gość
i odrazu mówię, że nie należe to tych dziewczyn co ich faceci wyjeżdżają, żeby zarobić na wesela, mieszkania i przyszłość, on zarabia dla siebie i swoich rodziców. co za beznadzieja

O popatrz! to tak jak ja, tylko ja mam męża który w wolnej chwili jeździ do mamy... piąteś świątek... bo jak twierdzi musi zrobic to i tamto :o a ja znowu sama w sobotni wieczór nawet wina sobie nie kupiłam {placze}

Gość gość
Pracoholik, nudziarz i egoista. Uciekaj kobieto!

Gość gość
a masz gdzie wyjsc albo się z kim spotkać, bo ja juz nie

Gość gość
ja nie muszę uciekać, bo to on uciekł

Gość gość
taaa... mój siedzi w domu... ale od paru godzin przy swoim kompie .. podniósł sie tylko zjeść ciasto które upiekłam i przyniosłam mu pod nos. Jakby siedział za granica to bym to sobie jakos wytłumaczyła, że pracuje, zmęczony itp. A tak mam czarno na białym że ma mnie gdzieś :/

tak spotykam się codziennie z własnym dzieckiem... od rana do wieczora... :) a tak poza dzieciem to z nikim innym nawet nie mam koleżanki żeby wyjśc gdzieś albo żeby chociaż do mnie ktoś przyszedł... :( przykre to jest :(

Gość gość
ciekawisia - tez tak mialam, zapisałam sie na zajecia mam z dziecmi a teraz jeszcze palnuje otworzyć klub mam w naszej miejscowosci. Znajomi sami nie przyjdą, trzeba im cos dac.

Gość gość
masakra

Gość gość
ja nie mam znajomych juz nawet, wszystko się pokruszyło, ostatnia kolezanka wyjechała niedawno tez za granicę i jak do mnie pisze to tylko się chwali jak to ma wspaniale i cudowne życie tam ze swoim facetem...po prostu tylko się utopić

Gość gość
ci co wyjeżdząja to zwykle twierdza że wszystko jest bosko... ale tu na forum mozna poczytac jak to naprawde jest za granica

mieszkam na takim zadupiu że tu tylko taniec ludowy uchodzi za rozrywkę :) nie mamy tu czegoś takiego jak zajęcia dla mam, ale jest zumba i joga ;) może pomyślę o tym.

Gość gość
Skoro on mysli osobie i rodzicach, a ciebie olewa, to nie rozumiem na co ty jeszcze liczysz? odczep sie w koncu od niego, troche honoru, dziewczyno!

Gość gość
u nas na wsi tez nie ma takich zajec - jezdzimy 15 km ale warto. dziecku tez potrzeba kontaktu. No i jak nie ma to tym bardziej mozesz sama cos zorganizowac - przeciez nie jestes w tej samotnosci osamotniona ;P

Gość gość
nie wiem, ale zazdroszczę jej, że ona ma go tam na co dzień, że nie musi tęsknić, widocznie zasługuje na coś lepszego niż taka ja...

Gość gość
łatwo tak mówić, bo przeważnie jak ktoś jest w związku i chce sobie układać życie to rodzice mu pomagają, a tutaj jest na odwrót, ja rozumiem, ze on jest dobry i rodzicom więcej zawdzięcza, no ale jednak inni myślą inaczej jakoś...