Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muffinka_27

Zgrabna jeszcze w tym roku

Polecane posty

Gość Muffinka_27

Drogie Panie i Panienki, jednym slowem: kolezanki ;) tak sie odchudzam caly rok, i tak sie biore za siebie, ze juz mamy listopad :( Czyli jak nie teraz to lipa :( Startuje w poniedzialek. 2 mce wyzeczen i zobaczymy co mi sie uda osiagnac- a motywacje mam ze ho ho!! -tak milo by bylo zakonczyc ten rok i przywitac nowy w seksi obcislej sukieneczce takiej zeby mojemu oczka wyszly z podziwu ;) NO! to kochanie ktore ze mna??? Nie bedzie latwo ale ja chce zmian na stale - schudnac, doprowadzic sie do upragnionej sylwetk iiiii co najwazniejsze ja utrzymac :) A zaczynam od totalneog oczyszczania. Dieta lemoniadowa - ksiazke przeczytalam i mocno w nia wierze! - wiec bardzo prosze nie ktytykowac ;) Dla kazdego dziala cos innego, a mi takiego kopa 10 dniowego potrzeba! pozdrawiam i zapraszam - a zaczynam od poniedzialku bo mam nadzieje, ze ktos sie do mnie przylaczy :)

Gość gość
jakie oczyszczanie robisz? jakim sposobem?

Gość gość
a juz wiem dieta lemoniadowa, to nie dla mnie powodzenia!

Gość gość
ile ważysz i ile chcesz schudnąć?

Gość Muffinka_27
oczyszczenie z toksyn i dziadostwa wszelakiego, jakie mi zatruwa cialo. Totalny detox. Waze 59, ba chyba :/ jutro rano na wage wskocze - dzis nie mam nerwow - postanowienie mam o poniedzialku i tego sie trzymac bede! A chce zejsc do 52, 53 ;) (niskam 160)

Gość AnkaaT
Ja tez jestem w trakcie oczyszczanie organizmu. Biorę i stosuję od tygodnia dokładnie taki preparat http://wsad.it/gosc/toxiflush i już trochę jestem zadowolona. nie mam już tych okropnych wzdęć, a dodatkowo poprawiła mi się przemiana materii.