Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bosia96

chłopak mnie nie szanuje

Polecane posty

Problem taki jak w temacie. Jestem z nim już prawie 2 lata. Ostatnio odeszłam od niego, bo dowiedziałam się o jego zdradach i nie mogłam wytrzymać tego jak wyzywa mnie od najgorszych. Robił afery o byle co, szarpał za włosy.. Zdarzało się uderzyć.. Zostawiłam go, ale bardzo go kocham i przez ponad miesiac zapewnial mnie, ze sie zmienil, ze mnie kocha, ze bedzie inny.. Wrociłam do niego i chwile bylo idealnie.. Jednak wszystko okazalo sie bardzo ulotne. Znowu mnie nie szanuje, wyzywa od dziwek, k***w.. Np dlatego, że zrobiłam mu kanapki z masłem, a on woli BEZ jak jest serek.. Nie chce odchodzić, bo go kocham strasznie i jest dla mnie wszystkim.. Dosłownie.. Nie widzę nic oprócz niego i bardzo mi na nim zależy, ale nie wiem co dalej. Gdy poruszam temat tego jaki jest to on się śmieje i mnie zbywa.. Nie wiem co robić, ale nie chce, żeby znów doprowadził do czegoś takiego, że ja pęknę i odejdę od niego.. Pomóżcie..

Gość gość
mam ten sam prooblem jestem z chlopakiem 4 lata, chcoaiz plus jest taki ze mnie nie zdradza. kiedys zdazylo mu sie mnie uderzyc, przy klotniach jestem wszystkim co najgorsze, nie szanuje mnie a ja go kocham i nie chce odejsc od niego, byly rozstania ale obiecywal ze sie zmieni.

Gość gość
I dlatego, mając 17 lat, chcesz mieć z nim dziecko. Daruj sobie te prowokacje.

Gość gość
Oczywiście, oczywiście. :classic_cool:

Gość gość
Jesteś przy nim ,dlatego,że cię dobrze bzyka.Drapanie cipki więcej może jak głowa.

Gość gość
Jak mu się wczesniej oddałaś to teraz traktuje cię jak K***ę, tak jak piszesz