Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakbyscie sie zachowaly w takiej sytuacji chodzi o wozek

Polecane posty

Gość gość

Kuzynka kupila dla swojego dziecka wozek na allegro dala za niego ok 600 zl jakos ze 2 lata temu taki 3w1. Ja niedlugo rodze wozek jej mi sie podobal ona mowila ze chce sprzedac bo ma spacerowke i jej zawala. Jakis miesiac temu pytalam o cene i mowi ze dogadamy sie ze symbolicznie itp bo jej i tak zawala. Myslalam ze polowa ceny bo wiadomo uzywany i uzywane chodza mniej wiecej po tyle z takich jak ona ma a ona mi wyskakuje z cena 700 zl ze to niby polowa. Choc wiem ze to nie prawda bo jeszcze sama jej go pomagalam kupic na allegro bo nie wiedziala jak i cena wtedy byla ok 600 zl. Teraz nowka kosztuje niecale 700. Glupio sie czuje bo mam wrazenie ze chce sie dorobic na nas .

Gość gość
To kup od kogos innego lub nowy

Gość gość
to za ta cene wolalabym kupic nowy na allegro. zaraz pewnie mamuski z kafe beda sie czepiac ze taki tani chcesz kupic ;)

Gość gość
powiedz że strasznie podrożal przez ten czas kiedy go użytkowala bo pamietasz ze jak nowy kupowala to wtedy dala za niego 600 zł.

Gość gość
Na allegro jest dużo używanych i bardzo zadbanych wózkach. Od niej nie bierz. Niech jej dalej zawala !

Gość gość
a co to za wózek .

Gość gość
Dokładnie powiedz jej jak Ci radzi gość z 20.41 niech kuzynce będzie łyso, a nie Tobie

Gość gość
Nijak się nie zachowuj, podziękuj jej a sobie kup albo nowy w tej cenie albo używany za połowę. Jak zagada to powiedz że za 700 masz nówkę z gwarancją, a co ona ze swoim zrobi to jej problem.

Gość gość
Normalnie jej powiedz ze dla Ciebie za drogo i kupisz inny. Jakby sie dopytywala to powiedz ze za niecale 700 bedziesz miala nowy. Jakby dalej drazyla temat to powiedz ze nie spodziewalas sie ceny za uzywany wozek 700 zl ktory kosztowal 600 jak byl nowy a teraz ten model mozesz tez nowy za niecale 700 dostac i jak masz wydac tyle samo to wolisz nowy. Niezla agentka :D

Gość gość
Mozesz jeszcze dodac ze musi cos na pamiec brac bo raz ze nie pamieta ile zaplacila za nowy a dwa ze pomagalas jej kupowac :D

Gość gość
Musisz zmienić podejście do tej sytuacji , tzn jak ona jest taką świnią i ma czelność zarabiać na tobie i wykożystywać cię, to ty nie bądz naiwna i nie daj się jej . Poszukaj sobie czy na allegro czy w miejscowych ogłoszeniach , napewno coś znajdziesz. Powodzenia