Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Black_Butterfly

DIETA I PRZECZYSZCZANIE

Polecane posty

Gość Black_Butterfly

WIEM, ŻE TO NIE JEST ZDROWE. NIE O TO PYTAM. JAK CHCESZ MNIE POUCZYĆ, NIE ODPOWIADAJ! Odchudzam się, ale co jakiś czas mam napady. (niezależnie czy jem 1200 czy 500 kcal) I chodzi o to czy jakbym była na "diecie" takiej: Niedziela-Czwartek -->500 kcal Piątek---> 1200kcal (z czego 500musi być zdrowe, a 700 nie musi, ale może) +SENES (3 herbaty po jednej torebce) Sobota-->800-900kcal (500 zdrowych, 300-400nie musi) +SENES (2 lub 3, nie wiem jeszcze herbaty po jednej torebce) Czy na takiej 'diecie' (niezdrowej) będę chudła? Chodzi mi o to czy załóżmy w piątek rano będzie waga 58 to czy w poniedziałek (po tych przeczyszczeniach itp.) będzie nadal waga 58 lub mniejsza? Prosze, pomóżcie.

Gość gość
hmm to zalezy od twojego metabolizmu. ja jestem bulimiczką i tez kiedys tak robiłam, wcale nie chudłam. uzaleznisz sie od senesu i zrzucisz moze 2 kg ale to nie ebdzie tkanka tluszczow tylko zaległosci z jelit. na taki sposób jaki ty praktykujesz podziałałyby tabletki moczopędne ponieważ one ''wylapują'' skladniki odżywcze zanim je spalisz

Gość gość
a i zapomniałam dodać ze po kilku dniach tego senesu twoja waga wróci do normy

Gość Black_Butterfly
A ile kosztują takie tabletki? Moge je dostać normalnie w aptece?

Gość gość
tabletki moczopedne pozbywaja tylko wody z organizmu