Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Witam. 12/13 października doszło z moim partnerem do pettingu, seksu analnego, jednak bez penetracji. Trochę nasienia mogło przedostać się na palcu z zewnątrz - to były kwestie kilkunastu sekund po ejakulacji. Spokojnie, nie robię jakiejś durnoty czy wmawiam sobie ciążę z palca :) Mój cykl jest koszmarnie nieregularny. Nie zdarza się, by dwie nastepujące po sobie miesiączki były w tym samym terminie. Nie pamiętam nawet, kiedy była poprzednia. 15.10 trafiłam do szpitala, gdzie 21.10 przeszłam punkcję, powikłaną ostrym zespołem popunkcyjnym. Do domu wróciłam 29.10. Mniej więcej w dniach 16-18.10 lekko plamiłam. W końcu znużyło mnie czekanie na okres i 30.10 zrobiłam test ciążowy w godzinach wieczornych - wynik negatywny. O CO CHODZI?

Gość gość
Dodam jeszcze, że doszło do może dwukrotnego wsunięcia członka do pochwy, jednak z pewnością bez wytrysku. :)

Gość gość
Prawdopodobnie masz problemy z płodnością i możliwe, że nigdy nie będziesz miec dzieci.

Gość gość
Na jakiej podstawie tak sądzisz? Moje miesiączki są długie i obfite, tak na marginesie...

Gość gość
Na podstawie tego, że masz nieregularne i długie cykle i nic z tym nie robisz.

Gość gość
Miesiączkuję dopiero trzy, może cztery lata... Jestem jeszcze gówniarą.

Gość gość
Gowniara uprawiająca seks... Analny... :o

Gość gość
Pytałam o możliwość ciąży, nie o moje ze wszech miar ociekające dekadencją i zepsuciem moralnym obycie. :)

Gość gość
Haloooo, odpowie ktoś? Naprawdę mi zależy xD

Gość gość
Koszmarnie nieregularne czyli jakie? Jakie były długości twoich 3 ostatnich cykli?

Gość gość
Nie zapisuję nawet. Chodzi mi o to, że jak np. w marcu dostanę 25, to następny będzie koło 1 maja. Nie jestem w stanie określić. Są krótsze i dłuższe...

Gość gość
uderzcie mnie w twarz, najlepiej patelnią, bo zaczynam schizować... Za dużo się naczytałam i nagle mam wszystkie objawy ciąży...

Gość gość
uderzcie mnie w twarz, najlepiej patelnią, bo zaczynam schizować... Za dużo się naczytałam i nagle mam wszystkie objawy ciąży...

Gość gość
Nie rozumiem jak można nie zapisywać kiedy pojawia się miesiączka. :o Przecież tego w szkole podstawowej uczą, a i matka powinna Ci to wpoić. A sam fakt tego, że cykl trwa 35 dni to nie znaczy, że jest nieregularny. Tym bardziej jeśli masz cykle nieregularne to powinnaś je zapisywać, poobserwować przez kilka miesięcy i pomyśleć o konsultacji z lekarzem.

Gość gość
Tak, wiem, niedbalstwo nie popłaca. Jak z tą ciążą? Zwykle myślę racjonalnie, ale jak zacznę schizować to nie ma przebacz...

Gość gość
Luuudzie ;(

Gość gość
Proszę, niech ktoś mnie poratuje strzałem w pysk :( 22 dni po "akcji" i okresu nadal nie ma...

Gość gość
Mówię serio... Łapię coraz większą schizę...

Gość gość
sprawdź hormony tarczycy

Gość gość
22 dni po to by ci dawno test pozztywny wyszedl, gdybys w ciazy byla, spij spokojnie..nie jestes w ciazy, zreszta, czy ty wiesz jak ciezko zajsc w ciaze?;) a pierwszym cyklu i jeszcze przy nieregularnych miesiaczkach to lepiej niz lotto..

Gość gość
i w lotto trafiają za pierwszym razem

Gość gość
Ale test robiłam 17 dni po "akcji"... W dodatku wieczorem. Mógł się pomylić?

Gość gość
raczej nie ale............

Gość gość
Czasem pobolewa mnie jajnik, raz jeden raz drugi... A i plamienie było jakoś w terminie spodziewanej miesiączki...

Gość gość
Napewno nie jesteś w ciąży. Żebyś zaszła w ciążę facet musiałby się spuścić w pochwie. Jeżeli uprawiałaś tylko seks analny, to żadnego ryzyka ciąży nie ma.

Gość gość
Dziękuję za pomoc. Ochłonęłam, zrobiłam drugi test (niestety z drugiego moczu). Piękny negatyw.