Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie ja jestem z nim

Stara miłość wróciła ale on ma żonę

Polecane posty

Byliśmy ze sobą półtorej roku. Było cudownie. Kochałam go. Dla niego też się rozwiodlam. Niestety rozstaliśmy się. Wczoraj go na cmentarzu,.w tym roku wzial ślub. Ona seksowna, ładna. Wczoraj wróciły stare uczucia. Co ja mam zrobić ?

Gość gość
Proste....daj na luz. On już ma żonę a Ty na własne życzenia jesteś sama... smutne to i tyle w tym temacie....

Tak jak niego patrzyłam- uśmiechnięty, wesoły nigdy takiego go nie widziałam. Te jego spojrzenie jak patrzył się na nią-aż ciary,mi, przeszły. Było strasznie zimo ściągnął swój płaszcz i jej dal, ona miała cieniutki płaszczyk więc pewnie zimno jej było i jeszcze strasznie wiało, on stal w samej koszulki. Cały czas obejmował ją w talii, szeptał cos do ucha, nie ten człowiek, nie poznaje go. Nie wiem co go tak zmieniło. Wyglądali jak nastolatkowie zakochani w sobie a szczególnie on. Zawsze mówił że małżeństwo i ojcostwo nie jest dla niego.Jego dziadek leży 2 rzędy dalej od mich dziadków. U niego cała rodzina nad tym grobem i co jego ciocia, że ślub był to teraz chrzciny a on ,,Ciocia daj nam.nacieszyć się sobą, pozwiedzac i tak za 2-3 lata wrócimy do tematu chrzcin" nie poznaje go on tak się zmienił.Chce uzyskać jakieś sensowne odpowiedzi.

Gość gość
znowu ty ? przestan zakladac durne watki. szkoda.mi ciebie, bo widac nie masz zycia i musisz co chwila wymyslac nowe watki...

Gość gość
A to ta sama od narzeczonego kuzynki ? :D uparta sztuka :D dziecko, najpierw naucz się pisać i dopiero próbuj prowokacje zakładać. Jak na razie marnie ci to idzie.

Gość gość
Nie można poprosić normalnie o pomoc.

Gość gość
Facet się zakochał. Najlepszym się zdąża

Dla mnie cmentarz to nie miejsce na przytulanie się , spojrzenia. Co oni chcieli wszystkim pokazać jacy to zakochani.

Mnie jego, rodzina nie akceptowała ją kochają. Jego mama mówiła do niej tak jakby była jej córką.

Gość gość
Ogarnij się kobieto

Gość gość
wez ,to ty znowu od tego adwokata,o matko ,idż sie lecz kobieto!!!!!