Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do antysemitów

Polecane posty

Gość gość

kto jest antysemitą, tylko pokazuje swoje kompleksy, przeciesz żydzi mają piekną kulturę, poetów, muzykę.ja jestem trochę żydówką, i widzę że ta sama nienawiść co zabijała przodków jeszcze w was siedzi! ale nie doczekanie wasze już niebędzie powtórki z 2 wojny swiatowej!

Gość nrGG42477073
mhm to fakt ale nie znasz za dobrze histori zydów

Gość CYKLON_B
Hrrrr tfu!

Gość gość
zydow zawsze zewszad gnali, nie tylko w 2 wojne swiatowa.

Gość gość
niech ktoś mi powie czemu ich nienawidzi, konstruktywne wypowiedzi proszę, dlaczego mówisz że nieznam histori żydowskiej?

Gość gość
na dowód tego ,że jestem żydówką przyznam się ,że mam szparę w poprzek :classic_cool:

Gość gość
jestem bo widzę co wyprawiacie z Palestyńczykami, byłam w Jerozolimie w Betlejem i widziałam na własne oczy, nie toleruje was

Gość gość
a czy każdy żyd ma brać odpowiedzialnośc za to co robią inni z jego narodu ?

Gość guigifu
Nie wiem czy to kompleksy czy podła natura ale Żydzi tak traktują Palestyńczyków, strzelając do dzieci, mordując lekarzy i innych którzy w tym narodzie są światli, wykształceni i pomagają swoim, niszcząć ich środowisko naturalne (celowo wycinając lasy i zatruwając ziemię), że przez ich postawę jestem bliska antysemityzmowi i antysemityzm zaczynam rozumieć. Znikąc się to nie wziąło że na całym świecie Żydzi są podejrzewani o najgorsze i źle traktowani. Wierz mi, nigdy nie sądziłam że coś takiego napiszę. Wpojono mi oburzenie że Żydów dyskryminowano, że w czasie drugiej wojny światowej byli tak mordowani. Ale potem zaczęłam więcej się dowiadywać i teraz gdybym była na twoim miejscu, wstydziłabym się za swój naród. Dobrze że jesteś po części Polką. Z tego możesz być dumna. Zgadzam się ponadto z przedmówcą, po prostu mało wiesz. Trochę muzyki to nie wszystko.

Gość gość
a widzieliście młodzież żydowska w Oświęcimiu ? jak się tam panoszy chałota niemyta ? skandal !

Gość gość
wcale nie, mi żal zydów, zawsze byli przepędzani, z miejsca na miejsce, każdy podejrzewa ich o najgorsze, tak jak by byli trędowacji, moja ciocia jest w stanach prowadzi firmę zatrudnja Polaków, którzy ją chwalą że jest dobra, raz nawet była taka sytuacja że organizowała przyjęcie swojm znajomym, żydom no i te przyjęcje obsługiwali polacy, no i dziewczyna obsługująca wylała na gościa wino, a on uśmiechnął się i powiedział że nic się nie stało, żeby się nieprzejmowała że tak się zdarza, a potem ta dziewczyna powiedziała ciotce że w polsce to już by się z pracą pożegnała, bo ten facet był ważnym doktorem

Gość gość
za samą Palestyne należy się zagłada Izraela!!!!!!!!! ch uuu jj wam w doopsko!!! pejsate śmiecie!!!!!!!! 😠

Gość gość
to co robicie to jest nagonka, czy wy nierozumiecje że większość żydów jest dobrymi ludzmi, myślicje że wszystko co maja to kmomuś zabrali, wcale tak nie jest my na wszystko zarabiamy własnymi rękoma, nic nam z nieba nie spada!!! Zresztą więcej już nic nie powiem, bo nikogo tu nie przekonam do prawdy...

Gość jacy antysemici
współczesne zydostwo to potomlowier dzikich chazarow - ludu mongolskiego , który w VIII w, przeszedł masowo na judaizm nie mają nic wspólnego z biblijnymi hebrajczykami :D