Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Martwie co bedzie zima z praca meza

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaa27
Jako pomocnik, to ile on ma lat, jako pomocnicy pracują zwykle młodzi 19-20 lat

Gość onaaaaaaaaa27
Mój ma 1800 brutto na umowie, a zarabia 2.500-3000 zależy ile godzin pracują i czy szef jest w dobrym humorze i da premię czy nie :) A i tak uważam, że to mało za taką pracę, jaką wykonują.

Gość gość
30. jak on nic nie potrafi. szef go trzyma bo : 1. zawsze jest w pracy. 2. nie pije , nie pali. 3. slucha sie. 4. jak potrzeba to i zostanie dluzej.

Gość onaaaaaaaaa27
Ja np. mam pracę lekką i przyjemną, co prawda na umowę o dzieło, co jest minusem, ale za to elastyczne godziny pracy, co oznacza czasami od 8-20 a innym razem wolne przez 2-3 dni, lub praca po 3-4 godz. dziennie. Zarabiam od 1500-do 3.000, zależy jaki miesiąc. Dlatego moim zdaniem za 10 godz pracy na budowie powinni płacić min. 5 tys.

Gość onaaaaaaaaa27
gość 30. jak on nic nie potrafi. szef go trzyma bo : 1. zawsze jest w pracy. 2. nie pije , nie pali. 3. slucha sie. 4. jak potrzeba to i zostanie dluzej. W tym wieku już powinien lepiej zarabiać i coś potrafić. Mój ma 28 lat i sam dom postawi -tzn. oczywiście z pomocą ale potrafi plany czytać, wie co i jak robić. My właśnie rozbudowę robiliśmy małego domku i kapitalny remont i sam wszystko robił od dobudowania jednego pokoju, łazienki, garażu, podniesienia góry po dach.

Gość gość
a moj nawet porzadnie nie potrafil mebliw kuchni powiesic. nie ma mowy o czytaniu np. rusynku technicznego. nie ma pojecia jak z rysunku przelozyc na normlane rzeczywiste wymiary. zyciowa niedojda. dla mnie to zwykle lenistwo. udawanie takie zyciowego glupka.

Gość gość
moj z zawodu jest stolarzem ale oprocz praktyk pracowal tylko chwile. dlaczegfo bo nic ni eumie. kilka miesiecy temu poszedl do pracy na stolarnie-pogonil go po 3 dniach. i zaplacil mu po 4zł za h. twierdzac ze niebedzie p[lacil komus kto sie nie stara. i jest wolny jak zolw.

Gość gość
daltego mysle ze lepiej byc samemu. czlowiek sam na siebie zarabia nie oglada sie na nikogo. nie wkurza sie ciagle.

Gość gość
Wspolczuje. Pogon trutnia!

Gość gość
dlaczego niewiem co zrobic? bo jest dobrym ojcem. i tylko to mnie przy nim trzyma.