Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozczarowanie w rocznicę związku

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj mielismy 4-ta rocznice z facetem... Ja kupilam mu sweterek, a on ... Zabral mnie na kolacje, mi nie chodzi o prezent jakis wielki,ale nawet nie dostalam glupiego kwiatka... a wiadomo jak kobiety kochaja kwiaty... ja juz bym wolala dostac kwiatka za 7zl niz zjesc ta kolacje... pfffff czy ja przesadzam ?

Gość gość
"wiadomo że kobiety kochają kwiaty" - widocznie on nie wie, że je kochasz, bo by Ci je podarował. Chyba komunikacja w Waszym związku nieco szwankuje. Ogolnie uważam że przesadasz, to nie jest okrągla rocznica, zabral Cię na kolację więc uczciliście bycie razem.

Gość gość
On jest strasznie skąpy, liczy kazdy grosz i wgl... Wiec pewnie dlatego mi nie kupil kwiatka,a wie jak bardzo lubie czerwone roze... Wydaje mi sie,ze powinien wpasc na to,abym dostala kwiatka...

Gość gość
Roszczeniowa z Ciebie babka, samo to że pamiętał a jeszcze zabrał na kolację, dla niektórych to byłby cud uwierz...

Gość gość
Pamiętał,bo mu trabilam o tym od tygodnia :PP

Gość gość
dokladnie jesteś roszczeniowa. Idę o zaklad, że gdybyś dostala kwiatka, to byś sie tu wywnętrzala że tylko kwiatka dostalaś, a to czwarta rocznica i mogl coś więcej wymyślić, np. kolację :O Proponuję abyś poczytała wątek dziewczyn, ktorym umarli mężowie i zastanowila się, czy naprawdę warto przejmować się takim bzdetem.

Gość gość
Trąbilaś od tygodnia, czyli wymusilaś na nim jakąś reakcję...trzeba bylo nic nie mowić i zobaczyć, czy w ogole będzie pamiętać. Widocznie dla niego takie rocznice, ktore nie są okrągle, nie są ważne.

Gość gość
Moze i macie racje... Ale to chyba przez to taka wsciekla jestem i wgl,bo jestem z nim 4 lata w zwiazku, mieszkam z nim a jeszcze nie jestem jego narzeczoną i mialam nadzieje,ze wlasnie moze to sie wydarzy w nasza rocznice a tu nic...

Gość gość
To co innego, z tym prezentem przesadzasz, ale jeśli liczyłaś na oświadczyny to poniekąd Cię rozumiem ;)

Gość gość
Tak liczylam,bo pomyslalam sobie "tyle lat juz razem" Samochod sobie kupil we wakacje, nowy telefon tez... a o pierscionku juz nie pomyslal...

Gość gość
Kurcze, to trochę masz problem. Może porozmawiaj z nim otwarcie o przyszłości, bo wygląda na to, że jemu jest dobrze jak jest i nie myśli i ślubie.

Gość gość
Rozmawialismy o tym,ze chcemy razem byc juz na zawsze i wgl... Moze poczekam do konca roku w koncu to tylko listopad i grudzien, moze w swieta w koncu sie oswiadczy:) a jak nie to wtedy z nim pogadam...