Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariiiika

Urodziny problem z zapraszaniem gości

Polecane posty

Gość Mariiiika

Robię imprezę urodzinową, mam problem w związku z doborem gości. Chodzi o to, że jestem wolna, ale spotykam się z różnymi facetami, ale jedna znajomość jest troszkę dłuższa i mocniej ugruntowana. Teraz pytanie: zapraszać wszystkich czterech facetów? Dodam, że to nie są osoby z mojego otoczenia, tzn. nikogo na tej imprezie prócz mnie nie znają (tylko ten co go dłużej znam, zna parę osób). Pomocy!

Gość gość
ciężka sprawa

Gość Mariiiika
Dodam, że boję się ich reakcji. To widać, że się im podobam, więc na tej imprezie raz dwa wychwycą siebie nawzajem.

Gość Mariiiika
Więc?

Gość gość
zaproś ich wszystkich, może Ci sie gangbang trafi :O

Gość Mariiiika
Pytam się normalnie i oczekuję normalnej odpowiedzi.

Gość Mariiiika
Dobrze wiem że będziemy uprawiać gruppen sex, ale biję się z myślami, czy wtajemniczać tego z ktorym wiążę największe nadzieje. A jak się spłoszy?

Gość gość
grupowy seks ? obrzydlistwo !

Gość Mariiiika
jakie dowciapne :D

Gość gość
ja poważnie mówię, dla mnie grupowy seks to jakaś masakra, patologia, sama nie wiem

Gość Mariiiika
Fajnie, tylko nie na ten temat miała być rozmowa. Podkładają się pode mnie. Ja o seksie nie pisałam :D No to odpowie mi ktoś w związku z tym zaproszeniem? Nie wiem co robić na dobrą sprawę, bo lubię każdego ;)

Gość gość
nie można lubić 4 na raz tak samo, albo znajdź 5, albo z 3 zrezygnuj :D

Gość gość
Dobra, to teraz poważnie :) Zaproś tego, na ktorym najbardziej Ci zależy. Pozostałych sobie daruj, za dużo kogutów w kurniku to nie jest dobry pomysł.

Gość Mariiiika
Może i nie, ale nie określiłam się, więc jak załatwić tę sytuację? Chcę zaprosić ich wszystkich, ale czy to możliwe?

Gość gość
może losowanie, skoro nie umiesz się zdecydować ? :D

Gość gość
w jakich ty jesteś relacjach z nimi ? sypiasz z nimi ? czy to są koledzy ? jeśli kumple to niech ich będzie 4 naraz , a jak sie bzykasz to musisz wybrać

Gość Mariiiika
Nie sypiamy. Każdy z nich na mnie leci, a ja się nie umiem zdecydować. Wiem, że żaden z nich się nie dowie o tym, że go na czymś takim nie było, w sensie na moich urodzinach, ale chciałabym być fair wobec nich.

Gość Mariiiika
Kumple, jeszcze się nie bzykam z nimi ale bardzo bym chciała :)

Gość gość
kręcić z 4 facetami ........... beznadzieja mówię ci wybierz jednego i idź spać, ja idę

Gość Mariiiika
Spędzamy miło razem czas, kino, wypady na miasto, etc. Po co się ograniczać do jednego? Trzeba wiele osób poznać i wybrać, czyż nie? Nie potrafię wybrać jednego, tzn. pewnie byłby to ten z najdłuższym czasem znania się.

Gość gość
To zaproś ich wszystkich, może poznają jakieś fajne dziewczyny a Ty bedziesz płakać na forum że jesteś sama.

Gość Wrona_Krraaa
Jak z żadnym nie sypiasz ani żadnemu nic nie obiecywałaś to zaproś wszystkich ale jakoś uprzedź, że nie przedstawisz ich jako swojego faceta. Tak delikatnie uprzedź o konkurentach by nie było rozczarowania. I już.

Gość Mariiiika
Oni wiedzą, że się spotykam z innymi. W końcu to chyba normalne, prawda? Jednak boję się tego, że mogą się złapać... W co w sumie można wątpić zważywszy na kulturę, ale jeden jest ostro zazdrosny.

Gość gość
chcesz zjeść ciastko i mieć ciastko.Nie zapraszaj nikogo bo i tak przy takim postępowaniu będziesz niedługo sama jak palec,dajesz im nadzieję,bawisz się nimi. Nie zapraszaj nikogo.