Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Moje dziecko nie chce jesc

Polecane posty

Gość gość

Syn ma niespełna 3 lata, do roku jadł wszystko co mu się przygotowało. Od dwóch lat walczę z jego mało rozbudowanym jadłospisem. Je następujące produkty: Owoce: jabłka, banany, kiwi, cytrusy,truskawki,maliny. Warzywa: zieloną fasolkę, brokuł, ziemniaki(w każdej postaci)marchewkę od wielkiego dzwonu. Mięso: tylko kotlecika z piersi kurczaka, chleb je tylko z nutellą lub suchy. Po za tym je ryż, jajka z nabiału tylko danonk lub jogurt gratka, czasem aktimelka. nie ruszy sera, twarogu, wędlin. Jego przykładowy jadłospis na dzień: Śniadanie: kaszka + banan II śniadanie: jabłko+danonek Obiad : ziemniaki plus jakieś warzywo,które lubi Podwieczorek: jakiś owoc, pieczywo chrupkie Kolacja: chleb z nutellą lub znowu kaszka Nie pija soków, tylko czystą wodę. Myślałam, że jak pójdzie do przedszkola to nauczy się jest chociaż paru dodatkowych produktów,ale niestety nie. Od jakiegoś czasu jest blady i ma cienie pod oczami, myślałam że ma pasożyty ale wynik badania jest ujemny. W tym tygodniu chcę mu zrobić badanie moczu i krwi, bo ostatnio chorował do tego jego mało rozbudowany jadłospis.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować