Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona_anula

Słuchajcie co mi napisał facet na sympatii

Polecane posty

Gość zawiedziona_anula

jestem w szoku, lubie podróżować, mam kilka zdjęć i znalazłam chłopaka który miał fotke gdzieś z jakiś ciepłych krajów, więc zapytałąm go co to za ciekawe miejsce, a on mi odpisal "czesc to kraj w którym zapewne znajdziesz swojego faceta to kraj arabski strzelaj dalej może trafisz :)"

Gość Jarek Tworek
co w tym ciekawego?

Gość zawiedziona_anula
z opisu wydawał sie miły, a walnął takim chamskim tekstem :(

Gość gość
Frajerka...z opisu wydawał sie miły :D najwyraźniej masz kiepskie przeczucia :D zaczepiaj dalej obcych kolesi desperatko :D

Gość zawiedziona_anula
oj no nie przesadzajcie ! założyłam tam konto 2 tygodnie temu i pisali do mnie sami dziwni faceci, desperaci, itp. Do niego po raz pierwszy sama zagadałam, bo stwierdziłam, że sama wybiore jakiegoś fajnego chłopaka do rozmowy co w tym złego ? Nie jestem desperatką, jestem całkiem ładna tylko troche nieśmiała :( więcej już nie napisze do nikogo :(

Gość gość
Najbardziej mnie rozpie​rdalają faceci, którzy wystawiają swoje ciekawe foty na takim portalu a potem dziwią się, że się ktoś odzywa :O to samo się tyczy FB

Gość twoja imienniczka
A ja ci przyznam racje, idiota z niego i tyle, wyżej sra niż d**e ma. Napisz mu tez jakas złosliwą docinke, ale konkretnie, heh zeby w pięty poszlo.

Gość twoja imienniczka
może coś w stylu, ze go chyba była zostawila dla araba, który sie okazal lepszy od niego, czy jaki ma problem :)

Gość gość
Ja też kiedyś pierwsza napisałam do faceta na sympatii - od miesiąca jesteśmy w związku. Czasami warto być "desperatką" :p ;)

Gość gość
autorko i co sie przejmujesz bydlakiem :-O warty on jest abys zakladala temat :-O nie rozumiem takich ludzi :-O cham, prostak i tyle...nie stac go na kulturalna odpowiedz, wyzej sra niz d**e ma

Gość gość
do Juliusza Cezara - bardzo podobają mi się Twoje posty :)

Gość gość
Przerzuć sie badoo . tam jest wiecej szans dla Ciebie wszyscy cie beda Habibi :P:P

Gość gość
ale prostak nadęty :D...mi kiedyś jeden odpisał (jak mu napisałam, żebyśmy pozostali dobrymi zanjomymi), ze tkai facet jak on to dla mnie szczyt marzeń :D:D:D 5lat się z tego potem śmiałam :D