Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam obsesję na punkcie wlosów

Polecane posty

Gość gość
To kup sobie , maske z henny pogrubi ci włosy

Gość język polski taki trudny
A to szczegół? Większość społeczeństwa nie potrafi poprawnie napisać czegoś tak prostego :o wstyd.

Gość gość
jogurt z miodem na wlosy albo bialko z cytryna, mnie pomaga :)

Gość gość
uzywalam kiedys henny , oraz henny wax, miod tez stosowalam i cytryne rowniez. efekt-wlosy mega lsniace gladkie ale zero pogrubienia,puszystosci wiekszej objetosci

Gość gość
ja facet.lat 40.włosy do połowy pleców.po umyciu strasznie się puszą,tak od połowy długości.są jakieś kosmetyki na wyprostowanie(nie chcę używać prostownicy).

Gość gość
Tose obetnij włosy na łyso i se kup peruke bedziesz miała grube włosy , widocznie taka Twoja uroda nic nie poradzisz

Gość gość
taka uroda? chyba brak urody:-(

Gość gość
Pozostaje ci chyba tylko je w jakiś sposób zagęśćić nie innego nie przychodzi mi do głowy

Gość gość
:-(

Gość gość
Zagęszczanie włosów trwa latami. Autorko nie myśl, że po jednej masce wsyzstko bedzie extra. Daj sobie czas. Stosuj wcierki i olejki. Bedzie lepiej

Gość gość
ja te wszystkie zabiegi stosuje juz ponad 15 lat. nie mam rzaadkich wlosow tylko mega cienkie. przy dlugosci do ramion wygladaja zle robia sie takie straki

Gość gość
z tego co piszesz to nic na te twoje cienkie wlosy nie poradzisz, wiec daj juz spokuj i przestan jeczec, nie masz wyjscia pulub swoje wlosy bo i tak ich nie zmienisz jedynie mozesz pokobinowac z jakas fryzura

Gość gość
Pofarbuj henna, ona pokrywa włosy i przez to są grubsze Przy cienkich włosach ważne jest odpowiednie strzyżenie, cieniowanie Warstwy należy obcinać tak by nie były równej długości wtedy sie unoszą pusza

Gość gość
farbowalam henna chyba przez 8 lat.wcale nie byly grubsze. strzyzenie warstwowe nic nie pomaga. wlosy nie sa podniesione ani puszyste tylko przyklapniete. cieniowac to trzeba miec co. ciezko mi te wlosy zaakceptowac bo zle w nich wygladam jak taka szara mysz

Gość gość
narzekanie... ja mam z natury włosy grube i gęste, wygladaja okropnie kręca sie same kiedy chca prostownica pomaga na krotko nie sa ani proste ani do konca krecone mi sie marza wlasnie takie proste lsniace wlosy

Gość gość
No co up up? Co mamy Ci doradzić skoro żadna odpowiedz ci nie pasuje i jestes na NIE ?

Gość gość
a co nie wolno podniesc tematu?? tyle tu durnych watkow i nikomu to nie przeszkadza

Gość gość
mimo tego,ze tamte są durne to tam jest jakas dyskusja a tu się dziewczyny męczą i piszą sposoby a ty wszystko na nie! wiec nie ma sensu z tobą gadać! jak chcesz tak narzekać to sobie pisz sama ze sobą, ludzie ci dobre pomysły podsuwaja a ty siedzisz i nie o boże, nie to nie zadziała, nie i nie..

Gość gość
wszystkie przytoczone metody wyprobowalam i bez rezultatu.

Gość gość
Więc co jeszcze mamy wymyślić? Jedyne co Ci zostaje to doczepianie, zagęszczanie u specjalisty albo nie wiem peruka

Gość gość
Tobie nikt tu nie kaze zagladac. a pisze o licze na jakis cud, ze ktos poda jkis sposob ktory wyprobowal na sobie i mu pomogl i bedzie to cos czego jeszcze ja nie wyprobowalam na sobie

Gość gość
nie chcę tu kryptoreklamy robić ale jest taki preparat nazywa się follixin, jest dosyć drogi bo kuracja trwa kilka miesięcy i wychodzi ok. 80 zł za jedno opakowanie ale to naprawdę działa. włosy są dużo mocniejsze, tak jakby sztywniejsze no i rosną szybciej i więcej ich jest, co najlepsze na paznokcie też działa :D ja to brałam w zeszłym roku przez 3 mies bo facet kupił sobie na łysienie i się dzieliliśmy ale ja piernicze naprawde efekty są. on przestał łysieć a ja miałam super włosy

Gość gość
te wszystkie pseudo preparaty n porost i zageszczeniewlosow to wielka sciema, nie dzialaj.

Gość gość
opakowanie na miesiac kosztuje 150 zl. strasznie duzo. nie mam tyle kasy:-( poza tym szkoda ze nie ma nigdzie podanego skladu tych tabletek. nie chcialabym tak w ciemno kupowac

Gość gość
Powiem tak, sama mam od kilku lat obsesje dot. wlosow. Zaczelo sie kiedy jakas "fryzjerka", ktora okazala sie praktykantka wyciela mi pol glowy. Od tamtej pory zapuszczam wlosy. Moje wlosy sa juz dlugie i siegaja do lopatek. Zawsze mialam grube. Mysle ze probujemy dazyc do idealu z mediow, w zwiazku z tym nigdy nie beda nam sie podobac nasze wlosy. Mi kazdy mowi, ze mam ladne, ale tylno mnie sie nie podobaja i ciagle wiaze je w koka, a kiedys rozpuszczalam i bylam z nich zadowolona. Chcialabym nawet teraz je pocieniowac ale nie odwaze sie pojsc do fryzjera. Szczegolnie biorac pod uwage "profesjonalnosc" polskich zakladow fryzjerskich, o ktorych mowa w programie np. Ostre ciecie. To niesamowite, ze oddajemy sie w rece ludzi, ktorzy nie potrafia kompletnie zajac sie wlosami:/

Gość gość
no wiem, że drogi ale dla mojego faceta to był wybór typu spróbować tego follixina albo zbierać na przeszczep włosów :-o łysiał w dość szybkim tempie to była w sumie ostatnia deska ratunku bo żadne inne specyfiki czy szampony nie działały, no a ja przy okazji skorzystałam :D z tym że on nie moze przerwac tej kuracji na dluzej niż miesiąc bo włosy się widocznie robią słabsze i zaczyną się tak jakby ścierać i wypadać. Słyszałam też o jakiejś kuracji od vichy i taki jeden kumpel chwali ale jest jeszcze droższe niż to nasze :-o

Gość gość
ja się nie porownuje z kobietami z mediow tylko z moimi znajomymi, sasiadkami,zwyklymi kobietami na ulicy. i ja nawet im nie dorownuje a co dopiero kobietom z reklam szamponow czy odzywek do wlosow.

Gość gość
follixin jest nalysienie typu meskiego. ja nie lysieje mam wlosy tyle ze cienkie

Gość gość
a czy komus pomogly i pogrubily wlosy kosmetyki ajuwerdyjskie?

Gość gość
a co konkretnie stosowalas i ci nie pomoglo?