Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koniec seksu małżeńskiego

Polecane posty

Gość gość

Mam w pracy starszą o kilka lat koleżankę. Jest bardzo ładna, zadbana, atrakcyjna, sympatyczna. Ma męża i dwójkę fajnych dzieci. Są małżeństwem od kilkunastu lat, a jeszcze wcześniej długo byli parą. Zastanawia mnie jedno. Na pozór fajna rodzinka, zgodna, wesoła. Ale koleżanka kiedyś, przy okazji żartów i pogaduszek powiedziała, że od jakiegoś czasu już nie sypiają z mężem i że szczerze wątpi, aby do tego wrócili. Dziwi mnie to bardzo, bo absolutnie nie są w wieku, w którym można byłoby powiedzieć, że na takie zabawy już się nie ma ochoty. To możliwe, żeby nie chciało im się seksu? uczucie wygasa po jakimś czasie, czy jak?

Gość gość
Tak, zdarza się, że uczucie wygasa. Ja nie uprawiam sexu z mężem (i z nikim innym) od ok.10 lat.

Gość gość
A czy jest to kwestia tego, że partner przestaje się podobać, pociągać, czy także chodzi o emocje, miłość?

Gość gość
W moim przypadku kompletny brak zainteresowania moją osobą, nieumiejętność dialogu ze strony męża. W którymś momencie odpuszcza się i jest jak jest.

Gość gość
To możliwe, żeby nie chciało im się seksu? Seksu się chce, ale już nie z tą osobą