Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

negatywny test ciazowy w 21 dniu cyklu

Polecane posty

Gość gość

Owulacja w 13 dc. Stosunek w 10 i 13 dc,tj.7 dni temu ostatni.Test negatywny.Czy można uznać za wiarygodny,czy za wcześnie?

Gość gość
Zbyt wcześnie. A skąd pewność kiedy była owulacja?

Gość gość
test wykrywa juz 6 dniowa ciąze,jak chcesz na upartego zrób test za tydzień znowu jak negatywny to negatywny.Test z krwi najpewniejszy 100% wynik w kilka godzin.nie sadze zeby test kłamał

Gość gość
od kiedy test robi się po 7 dniach?

Gość gość
Mam pewność,że była owulacja,bo miałam bole owulacyjne,śluz i przede wszystkim test owulacyjny był pozytywny

Gość gość
to, że test wykrywa 6 dniowa ciążę, to prawda, ale 6 dniowa ciąża to jest od momentu zagnieżdżenia, a ten proces trwa 6-12 dni, więc test domowy robi sie po minimum 14 dniach, a betę po 10, kiedy to w końcu zrozumiecie?

Gość gość
u mnie podobnie owulacja12dc stosunek w 11 i 12 dc test w 25 dc negatyw spodziewany okres 28-30 dc czy jest szansa na ciaze jeszcze owulacja byla napewno bo mam b.bolesne owulacje plus potwierdzenie testem owu

Gość lalalalalalalajjjjjjla
do gościa 13:10:52 jak tydzień temu był stosunek,to ciąża nie może mieć jeszcze 6 dni,co ty pierdzielisz?

Gość gość
pisze ze testy sa czule i wykrywaja 6 dniowa ciąże a nie ze juz jest 6 dni w ciazy,czytaj ,moim zdaniem tak wczesnie sie nie robi wiec niech zrobi w pozniejszym terminie a najpewniejszy jest test z krwi.

Gość gość
skad wiecie kiedy dojdzie do zagniezdzenia zarodka?? robienie testow 6dni od stosunku to glupota

Gość gość
to ze uprawiacie sex w czasie owulacji nie gwarantuje ciąży ;/

Gość gość
najlepiej sie wstrzymac i zrobic test w dniu spodziewanej miesiaczki lub gdy miesiaczka sie spoznia.tyle

Gość gość
gosc 13:17 nic nie gwaratnuje ciazy ale stosunek w dniu owulacji lub dzien przed daje najwieksze szanse kazdy lekarz ci to powie

Gość gość
no ok,ale piszecie tak jakbyscie były pewne ze zaszlyscie bo OWULACJA ..czekajcie na miesiaczke jak nie dostaniecie to robcie testy a nie głupoty piszecie po kilku dniach,Nikt tu lekarzem nie jest zeby się czegos upewnic trzeba czasu,iść sprawdzic ,zbadac.Logiczne

dżisas takie idiotki które myślą że 6 dni po seksie są 6 dni w ciąży nie powinny mieć dzieci... szkoda tych dzieciaków

Gość Madziulka243
Cześć Wam. Mam pytanie mam 27 cykle W 10 i 12 cyklu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia. Doszło do wtrysku. Oraz były wtedy dni płodne. W niedzielę miałam bardzo bolesny bol w jajniku prawym .. był okropny. Następnego dnia ustapilo lecz przez kolejne dni odczuwam kłucie bardzo leciutko po lewej stronie i raz po prawej stronie. Piersi mnie nie bolą ale na sutkach mam duże gruczoły. Czy możliwe że to oznaki ciąży? Czy po prostu na okres ? Dodam że okres powinnam dostać za 6 dni Bardzo proszę o odpowiedź