Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kelnerzy nie moga przychodzic jako klienci do knajpy w ktorej pracuja

Polecane posty

Gość gość

Kilka razy słyszałam od osób pracujących w gastronomii, że nie mogą oni przyjść jako klienci, w wolnym czasie do knajpy gdzie pracuja. Ostatnio na jakimś forum kelner ze Szwejka pisał, że nie może przychodzić nie tylko do Szwejka ale też do Kompanii Piwowarskiej. Dlaczego wprowadzane są te zakazy?

Pracuje w sezonie w gastronomii i u nas takiego zakazu nie bylo, ale zakazy sa pewnie dlatego, ze zna sie z ekipa tam pracujaca i moze po znajomosci np jakis przekret zrobic, np za darmola zjesc czy cos :P konkurencja tez sie nie lubi

Gość gość
tu chodzi o to że stali klienci nie mogą zobaczyć kelnera jako gościa , było by to niestosowne

a to akurat chamstwo, i glupota sie zgadzac na cos takiego, w sumie nie spieszyloby mi sie podczas mego wolnego isc w rejony pracy,ale jednak to jakies kategoryzowanie nie jest w porzadku

Gość gość
może i to jest chamskie, ale chodzi o prestiż knajpy, jednego dnia koleś podaje ci talerze, a drugiego sam zasiada przy stoliku obok i ucztuje, chodzi o stawianie gości w niezręcznej sytuacji

Gość gość
U mnie nie ma zakazu.Nawet robiłem chrzciny mojego dziecka! Jak jest dobry szef to pozwoli.Co to ma do rzeczy że pracuję w tej restauracji? Liczy sie zaufanie na które trzeba sobie zasłużyć:D