Gość Olka895 Napisano Listopad 3, 2013 Hej :) Mam problem, ponieważ od wakacji zaczęłam farbować włosy na blond, ale teraz chciałam wrócić do swojego koloru(ciemny blond/jasny brąz) i zafarbowałam włosy farbą Ganier Olia Ciemny Blond. W domu włosy wyglądały normalnie, tak jak chciałam, lecz gdy poszłam do szkoły, koleżanka powiedziała mi, że są one takie zgniłozielone. A teraz jeszcze czasami są dalej blond, ale to mi nie przeszkadza. I teraz nie wiem co zrobić. One zmieniają swój kolor, zależnie od pomieszczenia, ponieważ raz są normalne, a raz zielone :( Byłam u kilku fryzjerek i powiedziały mi, żebym używała szamponu przeciwłupieżowego, ponieważ on ściąga farbę. Czytałam też, że pomaga nałożenie na włosy przecieru pomidorowego i trzymanie go na nich przez 2h, ale moi rodzice uważają, że to głupota. Głupio mi tak chodzić do szkoły, dlatego chciałam się spytać, czy jeśli położyłabym na nie farbę z Joanny Mleczna Czekolada, to pozbyłabym się tego koloru? Wiem, że ta farba zniszczy włosy, ale dużo ludzi ją poleca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach