Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto uczciwy pobije mi aukcje

Polecane posty

Gość gość

Szukam osoby ktora podbije mi aukcje na allegro do pewnej kwoty. Jesli zdarzy sie, ze ta osoba wygra aukcje to nie bedzie zobowiazana kupic przedmiotu. Jest kto pomocny? :)

Gość gość
ja

Gość gość
ok, czy jestes pewna/pewny? chodzi o podbicie do 150zł ;)

Gość gość
a co z tego bede miała? ehhe . i zeby nie było ze ja to gunwo poznie bede musiala kupic ;///

Gość gość
Szukam dobrej duszy po prostu :D nic na siłe, tylko osoby chetne ;)

Gość poziomka vaniliowa
Daj link do aukcji, podbije ci.

Gość gość
uwazaj, bo pozniej karze ci zaplacic!

Gość gość
poziomka - wolałabym jakos na priv podac link do aukcji ;) jesli wygrasz aukcje to nie kaze zapłacic na pewno, po prostu nie chce sprzedac rzeczy za grosze jak zapłaciłam za nią własnie 150zł ;/ a nie ustawiłam ceny minimalnej.

Gość spaślak_
Jesli zdarzy sie, ze ta osoba wygra aukcje to nie bedzie zobowiazana kupic przedmiotu. >>>oczywiście że będzie musiała a nawet jesli laskawie jej pozwolisz zrezygnowac to po wystapieniu o zwrot prowizji ona dostanei ostrzezenie a 3 ostrzezenia i blokada konta tak wiec to mega interes :D nie musisz ustawiac ceny minimalnej wystarczylo zaczac licytacje nie od zlotowki tylko od ceny za jaka mzoesz sprzedac, ustawic kup teraz czy wiele innych mozliwosci wybrac skoro szukasz frajera to bylbym ostrozny na miejscu potencjalnych chetnych do podbijania. marnujesz tylko czas ludzi ktorzy chca cos kupic siedza aby zalicytowac na koncu a ty robisz ich w c***a aby zaoszczedzic na oplacie za wystawienie zlotowke. nie stac cie to nie wystawiaj aukcji tylko daj ogloszenie w bezplatnych serwisach.

Gość spaślak_
jeszcze ten tytul tematu kto UCZCIWY :D jestes kretaczem i tyle. podbijane ceny ma sens ale napisz wprost o ze chodzi o zwiekszenie ilosci ofert i pozycjonowanie na liscie a sam ci podbije albo wprost ze szkoda ci na prowizje a nie pisz ze szukasz uczciwego do nieuczciwych praktyk :D

Gość gość
właśnie przez takie krętaczki jak ty ludzie tracą konta,