Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kobiety w związku się nie starają PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość

nic nie dają od siebie a jedynie wymagają. A jak się nie spełnia tych wymagań, nie domyśla się co jej siedzi w głowie, to zaraz hasło: on mnie nie kocha :(

Gość gość
kobieta się stara ale dla złego faceta, który ma ją gdzieś a dobrego olewają. A czemu tak robią ? Nie wiem i nigdy chyba tego nie zrozumiem

Gość gość
Jak długo trwa ten związek?

Gość gość
bo z tymi złymi fajnie się pokazać, mają kasę,auto,prestiż i takie tam. A inni faceci psuliby takiej kobiecie marketing.

Gość gość
bo ópolowała k****a i jest pewna sfego

Gość gość
z kobieta się nie rozmawia tylko przyjmuje się jej sygnały, które facet ma obowiązek rozszyfrować. Problem w tym że to kobiety nie rozmawiają, boją się poprosić, powiedzieć co im leży na w sercu, bo to przecież jakaś ujma

Gość gość
Wola z gory zalozyc: "Spotyka sie ze mna 2 razy w tygodni a ja w duchu chce 4 razy w tygodniu to znaczy, ze mnie nei kocha. Bo krysi witek spotyka sie z nia codziennie!!"

Gość gość
A czemu faceci w zwiazkach sie nie staraja ? To wszystko zalezy od dwoch stron, a nie tylko od kobiety.. Ja jestem w związku od 6 lat - dla niektorych to krótko.. Od 3 lat mieszkamy razem i staram sie kazdego dnia. W domu jest zawsze posprzatane, ciepły obiad, uprane, uprasowane. Każdego dnia jest buziak na pożegnanie, niezobowiązujące przytulanie. Ale są dni, kiedy mam o coś "focha" i chcialabym zeby moj facet domyślił się o co chodzi :) Taka juz natura kobiet

Gość gość
upup

Gość gość
kobiety to egoistki

Gość gość
faceci to egoisci kobieta w zwiazku bedzie sie starac ale dla.dobrego faceta a nie dla jakiegos lachmyty, pijusa czy damskiego boksera ktory jej nie szanuje, nie dba o nia itd..