Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andromede23

ciąża

Polecane posty

Witam,mój problem jest następujący.Ostatnią miesiączkę miałam 25 września,była raczej normalna,trwała tyle co zwykle... Od października jestem z nowym partnerem,kochaliśmy się kilka razy bez zabezpieczenia,wczoraj zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny... Nurtuje mnie to,czy nie za wcześnie na to by wyniik mógł być pozytywny ponieważ od stosunku minęło trzy tyg i kilka dni,naczytałam się że w ciąży można mieć okres,boje się że już wcześniej byłam w ciąży i nie wiedziałam o tym,ponieważ naczytałam się o krwawieniach występujących podczas pierwszego miesiąca ciąży,które kobieta może mylić z okresem,tego bym bardzo nie chciała,ponieważ nie jestem i nie utrzymuje już kontaktu z byłym facetem.Do lekarza idę dopiero w przyszłym tygoniu,co o tym wszystkim myślicie? Czy jest szansa że to dziecko mojego obecnego partnera?

Gość gość
pójdziesz na usg to się dowiesz. A swoją drogą to kiedy miałabyś zajść z byłym? Też się nie zabezpieczenia było?

Gość gość
Nie jest za wcześnie aby test wyszedł pozytywnie.

Gość gość
oczywiście, zwłaszcza ze współżyjecie bez zabezpieczenia, poza tym po 3 tygodniach test spokojnie wychodzi wiarygodny, a swoją droga, to współczuję- wpadka po miesiącu

Gość gość
Jesteś gminną dziewczyną "Q"i tylko się bzykasz to jest wpadka

Gość gość
Współczuć to trzeba dziecku - głupich i nieodpowiedzialnych rodziców.

Gość gość
bez zabezpieczenia czyli kończył w Tobie?

proszę mnie nie oceniać,obecnego partnera znam już bardzo długo wiem czego chciałam,bardzo się kochamy! mój były facet to tyran i dopiero co dał mi spokój,obecny skończył we mnie,z tamtym od kilku lat usprawialiśmy stosunek przerywany i wszystko było pod kontrolą.

Gość gość
R***aj się a nie chwal w sieci "Q"

co za ludzie... sama jesteś tym co piszesz,bo ja za pieniądze sie nie sprzedaje,nawet nie znasz znaczenia słów ktorymi się posługujesz.Zresztą nie zamierzam zniżać się do Twojego poziomu bo jest zerowy. ;)

Gość gość
gorzej jak rozstaniesz się z obecnym, bo się krótko znacie, sama z dzieckiem zostaniesz:)gratulacje głupoty:)

Gość gość
Teraz juz nie wątpie ze co niektórym klasy brakuje i bedą zaglądac do nie swojego wyra. Autorko musisz iśc do lekarza, tylko on Ci precyzyjnie powie który to tydzień.

Gość gość
zrob sobie bete, ona rozwieje twoje watpliwosci