Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stringi w C

Polecane posty

Gość gość

lubicie nosic takie laski?

Gość gość
moja koleżanka miała takie na plaży

Gość gość
ja tez takie nosze lubie jak mi pocieraja dzyndzel

Gość gość
ja tez takie nosze lubie jak mi pocieraja dzyndzel

Gość gość
zapodajcie fotki

Gość gość
swoją drogą to ktos je w ogóle nosi

Gość gość
przed wspólnym wyjazdem koleżanka zarządziła, że takie stringi mamy zabrać do opalania a tylko na krótko do kąpania jakieś normalne stringi. Wcześniej jeździła za granicę i opalała się nago. To miał być sposób żeby nie psuć regularnej opalenizny a nie wyobrażała sobie rozebrać się przy moim facecie. Obcy - ok, ale nie znajomy. Ja byłam kompletnie skołowana, nie wyobrażałam sobie nawet zdjęcia stanika, ale nie miałam nic do gadania. Zaopatrzyła nas w te stringi, nie miałam pojęcia jak to utrzymać na sobie. Ale wszystko wyjaśniło się samo - pierwsze wyjście na plażę, ona dyskretnie próbuje, Łuk stringów się zsuwa, poprawia, znowu się zsuwa. Ja jeszcze bezpiecznie w spodniach. Jej facet zdecydowanym ruchem ściągnął jej to cudactwo, dał sążnistego klapsa - i dość dziwaczenia. Tak, że moja przygoda ze stringami c skończyła się zanim się zaczęła - jakie miałam wyjście - z wahaniem, spokojnie i pomału zdjęłam po kolei wszystko. Oszołomioną jeszcze tym wszystkim koleżanka złapała mnie za rękę stanęłyśmy przed nimi i - panowie a teraz szorty proszę.