Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grozi mi byly facet mojej nowej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Poznałem fantastyczną dziewczynę i chyba się zakochałem. Co więcej ona tez jest nastawiona na tak w stosunku do mnie. I pewnie wszystko potoczyłoby się dalej jak z bajki, gdyby nie fakt, że jej były nagle dał o sobie znać. Napisał do mnie wiadomość na FB żebym dał sobie spokój bo inaczej on i jego kumple spuszczą mi łomot. Nie wiem co z tym robić. Mój kolega prawnik powiedział mi że to za mało dla policji i lepiej może żebym sobie odpuścił tą dziewczynę. Nie jestem typem ulicznego wojownika. Miał ktos z was podobną sytuację?

Gość gość
ale z ciebie c***a, dzizas

Gość gość
Żuć ją i się nie narażaj. Znajdziesz sobie drugą

Gość gość
Jak jej były wybije ci zęby i pokiereszuje twarz to już ona ciebie takiego chcieć nie będzie

Gość gość
Jak SR mówi, że zabije gościa ktory odbił mu dziewczynę - gnoicie SR. Jak jakiś facet skarży się że dostaje pogróżki - gnoicie tego faceta. Ale z was popierdółki :D:D

Gość gość
Po prostu nam go szkoda.

Gość gość
Zostaw te dziewczynę, po co ci taka z patologii?

Gość gość
Bij się , będziesz w jej oczach rycerzem . Czym większy łomot dostaniesz tym bardziej będzie Cię ratować .

Gość gość
Złóż doniesienie na policję, to może za mało, żeby miał postawione jakieś zarzuty, ale możesz odpisać typowi, że groźba jest zgłoszona policji i jak dostaniesz ten wp*****l to nie wywinie się od zarzutów. Może to go powstrzyma. Albo przynajmniej jak Cie już będą lali, to uważniej, żeby zbyt wielkiej krzywdy Ci nie zrobić.

Gość gość
złóz doniesienie na policje a kolesie nie fikna

gość Bij się , będziesz w jej oczach rycerzem . Czym większy łomot dostaniesz tym bardziej będzie Cię ratować . x Popieram . Wal od razu w mordę .

Gość bądź facetem
kiedys tez bylem wydygany az zrozumialem sens starego przyslowia. morda nie szklanka!!! wal go na zęby pierwszy a jak wezmie kumpli ty bierz swoich i wal go znowu

Gość bądź facetem
wal prosto b podbródek albo na krtan a nie wazne jak jest duzy musi poczuc jak będziesz dygal cale zycie to nic nie osiagniesz, tez nie jestem ulicznikiem ale nie daje sie ponizac i zastraszac ty tez nie mozesz

dales sie zastraszyc samym wpisem? serio? :) a co dziewczyna na ten wpis tak w ogole?

Gość gość
twoja dziewczyna jest g***o warta że pozwala na takie ceregiele

Gość gość
To są groźby karalne i możesz spokojnie to zgłosić na policję. Nie wiem co za "prawnika" znasz, ale chyba niekoniecznie kompetentnego.