Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy wszystko ol

5 tc

Polecane posty

Gość czy wszystko ol

mam pytanie jestem w 5 tc... lekarz z powodu bólu brzucha przepisał mi luteinę 2x1 tabl. zażywam od czwartku. Wczoraj ból ten prawie ustąpił dzisiaj czułąm w ciągu dnia może z 2-3 razy kłucie wiec te bóle ustały-teraz sie obawiam czy wszytko ok...czy to tak właśnie działa luteina??? i jeszcze pyt dot piersi. Otóż nie bolą mnie jakoś masakrycznie jak to piszą inne kobiety w tak wczesnej ciąży a jedynie mam wrażliwsze sutki i przy dotyku i to nie zawsze-czy to normalne???

Gość gość
bierz luteinę i nie marudź ja jestem w 26 tygodniu i biorę non stop 2 *2 dopochwowo a piersi nie muszą boleć w ogóle .

Gość czy wszystko ol
mam za sobą poronienie i wtedy brzuch bolał cały czas. Czytam na róznych forach i zaczynam świrować bo piszą ze ich piersi strasznie bolą i brzuch jak boli to dobrze bo wszytko sie naciąga a jak nie to oznaki poronienia:(( chyba odłoczę neta:(

Gość gość
nie nakręcaj się i faktycznie go odłącz ja poroniłam 2 razy i już 26 tydzień i musi być ok bierz tabletki odpoczywaj i nie nakręcaj się bo zaczniesz w to wierzyć a musisz wierzyć w to że będzie dzidziuś i koniec.

Gość gość
ja od poczatku biore lutein a jestem w 4 miesiacu brzuch mnie pobolewa do dzis a pierwszym objawem byly nabrzmiale duze piersi:D. Apropo luteiny nigdy ci nie zaszkodzi bierz jak ci każą i pozytywnie mysl,w ciąży wszystko możliwe bóle brzucha ,kręgosłup stawy i masa innych każdy przypadek inny:D