Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafefefe

Co to znaczy że kobieta w związku się stara PYTAJNIK

Polecane posty

Gość kafefefe

jak się przejawia to kobiece staranie w związku? Jak to wygląda? Bo póki co czytam tylko o tym że facet się ma starać jeśli mu zależy.

Gość kafefefe
Żadna się nie stara by mogła się pochwalić?

Gość kafefefe
Nikt nie wie?

Gość kafefefe
Nikt? serio? MASAKRA!

Gość kafefefe
niby faceci się nie starają a same kobiety nie potrafią napisać jak się starają o swoich mężczyzn. O czym to świadczy?

Gość gość
upupup

Gość gość
kobiety starają się tak samo jak faceci. Np. ja często robię swojemu mężowi różne niespodzianki- bardziej, mniej romantyczne. Np. napiszę mu jakąś wiadomość na lustrze, wsunę mu do walizki paczkę ulubionych żelków, cukierków, jakiś liścik miłosny. Gdy jest moja kolej gotowania to staram się robić coś co jest jego ulubioną potrawą, staram się to jakoś urozmaicać. Robię mu romantyczne kąpiele w pianie, masaże(całego ciała.. :) ). Hm...jestem miła i radosna, a jak mam zły dzień to go informuję o tym i wolę pobyć sama, bo nie chcę niepotrzebnych kłótni. W sumie to nie wiem co jeszcze, tak na szybko to więcej nie pamiętam. Czy to, że zabieram go czasem do kina i restauracji to też staranie? Jak tak to takie rzeczy też robię.

Gość gość
wow jesteś chodzącym cudem albo nie istniejesz :D

Gość gość
serio? cudem lub nie istnieje? Powiem Ci,że miło mi się zrobiło. I to bardzo.Dzięki:) U nas takie zachowanie jest normalne. Mój mąż również stara się mnie rozpieszczać, więc jest nam dobrze ze sobą.

Gość gość
serio serio, takich jak Ty to szukać ze świecą - jutro jadę do hurtowni po kilka palet świec heh. Fajnie że są jeszcze takie istoty jak Ty, a Twojemu lubemu nie pozostaje nic ino się cieszyć :D

Gość gość
Chyba żartujesz...Czy Twoja partnerka nigdy nie robiła dla Ciebie nic miłego? Tak po prostu żeby sprawić Ci przyjemność? Ciężko mi w to uwierzyć.

Gość gość
na pewno nie była tak kreatywna i bardziej właściwa była dla niej postawa roszczeniowa. Ale to nie kwestia takich "umiejętności" tylko sposobu bycia. Myślę że część kobiet mogłaby wziąć z Ciebie przykład, ot tak dla dobra ludzkości heh

Gość gość
Naprawdę mi miło, bo to co dla mnie jest normalne i zwyczajne okazuje się czymś naprawdę hm..niezwyczajnym? :) A Tobie życzę szczęścia, bo większość moich koleżanek jest podobna do mnie, więc może kiedyś natrafisz na podobną. Pozdrawiam :)

Gość gość
również pozdrawiam i zaczynam się szerzej rozglądać, wszak jak widać warto hehe Miłego!