Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfrtyuj

mój facet nie wie jaki mam kolor oczu

Polecane posty

Gość jhgfrtyuj

zapytałam go przez telefon jaki mam kolor oczu po dwóch latach bycia razem powiedział że nie wie, myslałam że żartuje ale on nparawde nie wiedział i powiedział że niebieski :O Mam bardzo brązowe oczy prawie czarne a on mówi niebieski albo zielony :o Wkurzyłam się, ok można powiedziec że faceci nie zwracają uwagi na szczegóły ale żeby mylić prawie czarne oczy z zielonymi albo niebieskimi :o

Gość gość
Przypał.

A po c***a ma wiedzieć jaki masz kolor oczu? Dla mężczyzn jesteście tylko ciałem do dymania.

Gość jhgfrtyuj
no i na to wychodzi że jestem zwykłą dziewczyną do r******a i niczego więcej.

Gość Grand Master Yoda
I co zamierzasz z tym zrobić?:classic_cool:

Gość gość
czepiasz sie drobiazgow.

Gość jhgfrtyuj
no kurde wiedział z kim rozmawia :o nie jesteśmy nastolatkami więc głupio mi się jakoś bardzo obrażać na takie sytuacje ale mnie to wkurzyło, powiedziałam że muszę iść spać i się rozłączyłam. Jak można mylić czarne oczy z niebieskimi i mówić że nie pamięta. Ok, jakbym miała jakieś szare to możnaby mylić z zielonymi czy niebieskimi ale k***a czarne ? :o No przecież kazdy w miarę ogarnięty facet po dwóch latach zapmiętałby kolor oczy swojej kobiety, tym bardziej jakby był tak bardzo zakochany jak mówi.

Gość jhgfrtyuj
mialam 16 lat i robilam to w lesie z facetem z tira, mam owlosioną

Gość jhgfrtyuj
ale marny podszyw :o

Gość gość
po ile macie lat?

Gość jhgfrtyuj
ja 26 on 30

Gość jhgfrtyuj
ale podszyw :/ a ja jestem jakas dzis napalona na moją kolezanke;/

Gość gość
ale za to napewno wie jaki masz kolor na dole:classic_cool:

Gość gość
to powiedz mu ,ze cie to zdziwilo i troche zabolalo. zapytaj jak mogl nie pamietac koloru oczu.. zobaczysz co odpowie

Gość jhgfrtyuj
zapytałam jak możesz nie pamiętac koloru moich oczu to powiedział " a ty mój pamiętasz" no to odpowiedziałam jaki ma. A potem tak milczał przez kilka minut i w końcu powiedziałam że idę spać.

Gość Zakompleksiona18nastka
Głupia sytuacja, fakt. Porozmawiaj z nim o tym.

Gość gość
dziwne zazwyczaj faceci zwracaja jednak uwage na kolor oczu.. a on po 2 latach nie pamieta.. a ogolnie uklada sie wam dobrze? taka jednorazowa wpadka to jest?

Gość jhgfrtyuj
Było kilka dziwnych sytuacji, to ja ten związek zaczęłam, to ja go zdobylam, twierdzi że bardzo mnie kocha i że jestem dla niego najważniejsza, było też kilak dziwnych sytuacji... Potrzebuje w tym związku adoracji, uwagi, chce czuć że mimo że to dzięki mnie ten związek istnieje to on też tak bardzo tego chce no i twierdzi że bardzo chce ale takie sytuacje zbijają mnie z tropu.

Gość jhgfrtyuj
czasami mam wrażenie że on chce tylko seksu, że to mówienie o miłości to tylko po to żeby ze mną sypiać :o

Gość gość
to moze sie za bardzo starasz zeby to wszystko w ladzie utrzymac. zwolnij i czekaj teraz na jego ruch , a nie wszystko ty rozpoczynasz. jeszcze moze zadzwon i go przepros ze sie rozlaczylas tak szybko , ze to nic ,ze nie pamieta koloru oczu..drobiazg

Gość jhgfrtyuj
lubie mu dawac ale wole kolezanke jestem Bi

Gość jhgfrtyuj
nie zadzownie i nie będę przepraszać aż tak uległa nie jestem, bez przesady. Jak mu czasami sugeruje że mam wrażenie że jest ze mną tylko dla seksu to się bardzo wkurza i mówi że nie wiem dlaczego go ranie takimi słowami, żebym w końcu zrozumiała że ja jestem dla niego najwazniejsza i żeby więcej takich rzeczy nie mówiła bo jemu to rozwala psychike.

Gość gość
matko ale proooblem moj mąż sobie w dowodzie wpisal, że ma zielone chociaz faktycznie ma niebieskie :p. W życiu by mi do głowy nie przyszło pytac go o moj kolor oczu, a co dopiero obrazac się, że nie wie....

Gość gość
no dobra to teraz czekaj az sie sam odezwie ,ciekawe czy napomni cos o tej sytuacji czy bedzie udwal ,ze nic sie nie stalo.

Gość gość
Nieźle. Mój to akurat wie. Tak samo pamieta dokladnie mój wzrost ile waze. On sie mnie bardziej interesuje niż ja sama. Jak mi sie okres spóźnia to on to zauważa a ja nie. Hehe. Ale ostatnio też mu sie zdarzyła mała wpadka, odmłodził mnie o rok a już mu Powiedzialam że chyba nie o mnie mówi to zaparcie sie kłócił. Hehe. Nie wiem jak liczył że 4-1 wychodziło mu 4

Gość jhgfrtyuj
Będzie udawał że nic się nie stało, zawsze tak robi.

Gość 0090hiena
albo jest bardzo głupi albo ma cię w d***e, jak można mylić czarne z niebieskimi po dwóch latach. ja oczy swojej kobiety znałem na pamięć po pierwszej randce.