Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urząd Pracy kilka pytań

CZY SĄ TU MAMY KTÓRE OSTATNIO REJESTROWAŁY SIĘ W UP

Polecane posty

Gość Urząd Pracy kilka pytań

? Chodzi o to czy jeśli kiedyś od razu po szkole zarejestrowałam się w urzędzie pracy, to po raz drugi trzeba znowu nieść jakieś świadectwa ostatniej szkoły itd? Ostatnio koleżanka mówiła, że nic nie trzeba, nawet wypełniać formularza, tylko przyjść z dowodem i świadectwem pracy. Dziwne, bez wypełnienia kwestionariusza? Jutro się dowiem, ale może dzisiaj ktoś mi odpowie;)

Gość gość
Kwestionariusz wypełnić trzeba, świadectw nie.

Gość gość
Pewnie maja w aktach więc musisz donieść świadectwa pracy i ew to co uległo zmianie. Chyba że było to bardzo dawno to może świadectwa też będą potrzebne bo oni chyba je trzymaja tylko przez ileś tam lat a później wyrzucają. Przynajmniej jak ja ostatnio byłam i facet sie poraz drugi chcial zarejestrować to pytala sie go w którym roku został wyrejestrowany to sprawdzi czy maja jeszcze dokumenty.

Gość gość
Idziesz pewnie albo po zasilek albo ubezpieczenie albo jedno i drugie-ja po to bede szla w styczniu :) ale oni potrzebuja swiadectwa pracy oraz szkoly po to ze teoretycznie ty idziesz do nich bo nie masz pracy a chcesz aby oni pomogli ci ja znalezc. Wez lepiej to od razu ze soba aby nie isc 2 razy

Gość gość
Nie ma juz kwestionariuszy do wypelniania bo wprowadzono nowe zasady jezeli jestes pierwszy raz to musisz przyniesc swiadectwa ze szkol, kursow i prac a jezeli drugi to tylko doniesc te ktorych nie ma w systemie. ja bylam wrecz zdziwiona ze sprzed 11 lat maja moje wszystkie dane :)

Gość gość
jakie up? dzisiejsze mamy wola rejestrowac sie na show-up:p