Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionylol

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Gość Zagubionylol

Witam Drogie Panie. Nie spodziewałem się, że kiedykolwiek napiszę post na kobiecym forum, ale interesuje mnie Wasze zdanie, Wasza opinia i Wasz sposób rozumowania i pojmowania sfery uczuć. Otóż całkiem niedawno (2 tygodnie temu) poznałem pewną dziewczynę. Już na pierwszym spotkaniu doszło do pocałunków i bliższego kontaktu. Spotykaliśmy się bardzo często aż do wczoraj, ale gdy spytałem jej czy chce się dalej ze mną spotykać, powiedziała że kocha innego chłopaka, który z nią zerwał. Powiedziała mi że ostatnio znowu piszą ze sobą i planują spotkanie. (jest to znajomość na odległość). Powiedziała też że nawet gdyby była ze mną to i tak by sie z nim spotkała, i wszystkie uczucia by wróciły. Pytanie 1.Czy warto się o nią starać? Bardzo mi sie podoba 2.Dlaczego robiła to ze mną skoro go kocha?

Gość Ona21221
Kochac kogos a robic to z inna osoba to zupelnie co innego,moze chciala sprobowac zapomniec o tamtym. Moim zdaniem daj spokoj bo nawet gdybyscie byli razem to tamten zawsze wrocic moze i wtedy ona do niego poleci ...

Gość gość
bo była zagubiona jak ty, bo chciała zobaczyć czy z innym też jej będzie dobrze jak z pierwszym, bo chciała się dowartościować a czy warto, licho wie czasami warto czasami nie to się czuje po czasie

Gość Zagubionylol
Jak się zapytałem jej dlaczego to robi ze mną. Odpowiedzialła ze chciała zacząć wszystko od nowa.

Gość Ona21221
To nie ma sensu,bedziecie razem,tamten sie pojawi a ona do niego poleci a ty bedziesz cierpial,wez to pod uwage

Gość Zagubionylol
Tak chyba zrobie, dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam