Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dziewczyna palacza m

co sadzicie o paleniu marihuany

Polecane posty

Dopisze jeszcze ze sama popalalam kiedys i to calkiem sporo ale kilkanascie lat temu wi臋c rozumiem ze cos moze si臋 w tym podobac.Tylko ze ja z tego dawno ju偶"wyroslam"Przeszlo mi.To byla zwykla,mlodziencza ciekawosc.Teraz jestemy ju偶 doroslymi ludzmi i myslalam ze on r贸wnie偶 ma ju偶 to za soba.Ale widocznie tak nie jest.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 julka19xx
trawka to nie narkotyk.Ja bym pozwoli艂a, o ile jest w stanie spelniac swoje obowiazki typu np. chodzenie do pracy.

Udost臋pnij ten post

No wlasnie o to mi chodzi ze nie chce powielac tych schematow i byc meczennica.Chce bardzo normalnego zwiazku z odpowiedzialnym,dobry czlowiekiem.I on takim jest.Jestem tego pewna.Tylko ta trawa spedza mi teraz sen z powiek:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 julka19xx
trawa to cos jak kawa.mozna sie uzaleznic ale niewiele szkody to wyrzadzi.gorsze sa papierosy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
trawa dla byd艂a!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chcesz powiela膰 schemat贸w, ale pod艣wiadomie to robisz ! widzisz ca艂y czas to prze偶ywasz, nie mo偶na tak 偶y膰, nie zaznasz spokoju w tym zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Cholera Moze rzeczywiscie sama wchodze w tosyczne relacje z facetami?Tylko wybierajac tego pijacego meza mialam swiadomosc ze pije.myslalam ze uda si臋 mi go zmienic itd.Po rozwodzie majac ju偶 takie a nie inne doswiadczenia uciekalam wrecz od takich ludzi.Rok temu bylam w krotkim zwiazku z pewnym facetem ale jak tylko okazalo si臋 ze pije ponad miare rzucilam go choc bardzo cierpialam.Wchodzac w zwiazek z obenym niie wiedzialam o tym ze on popala:-(Nie wiwem teraz co robic......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Theboski
Dziewczyno palacza nie odpowiedzialas na moje pytanie , nie 艂adnie ztwojej strony bo mia艂em powiedzie膰 co wiem o uzaleznieniu od trawy. A teraz przepraszam , Bo dzwoni臋 po wora Ostatnio pali艂em wczoraj wi臋c najwy偶sza pora..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to nie jest przypadek ,ze trafiasz na takich facet贸w, m臋偶a nie zmieni艂a艣, narkomana tez nie wyleczysz, swoj膮 drog膮 nie my艣la艂a艣 o terapii ? aby przesta膰 kr臋ci膰 si臋 w k贸艂ko z takimi typami ?

Udost臋pnij ten post

Theboski A gdzie niby to twoje pytanie?Gdybym zauwazyla pewnie bym odpowiedziala:-o Kurcze.Tylko ze ja nie mam pewnoscii czy on jest uzalezniony:-(Narkoman to mocne slowo.Choc moze niepotrzebnie si臋 ludze ze wszystko bedzie dobrze.....

Udost臋pnij ten post

Theboski No ju偶 widze:-)Ale chyba sama bym musiala blanta spalic zeby wymyslec cieta odpowiedz na to pytanie:-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
skoro masz w膮tpliwo艣ci to co艣 jest nie tak, narkoman- trzeba nazywa膰 rzeczy po imieniu, m贸wi臋 ci jeste艣 po przej艣ciach, daj sobie spok贸j

Udost臋pnij ten post

Wlasnie to jest najgorsze ze nikt nie ma wypisane na czole;jestem alkocholikiem lu jestem cpunem:-oWiec jak to mozliwe ze mi pod rece wpadaj sami tavy"z problemami"?Ja naprawd臋 nie chce zycia z kims uzaleznionym od czegokolwiek.Czy to mozliwe ze mam az takiego pecha?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
cholera ! m贸wi臋 ci to nie jest 偶aden pech ! ale by艣 si臋 zdziwi艂a jak by艣 posz艂a na terapie ! od razu by ci psycholog wy艂o偶y艂 w czym rzecz

Udost臋pnij ten post

Problem w tym ze chyba naprawd臋 si臋 zakochalam:-(Jestem ju偶6 lat po rozstaniu z mezem.Wreszcie pojawia si臋 pierwszy facet z ktorym jestem naprawd臋 szczesliwa.Jest opiekunczy,czuly,madry,spokojny,odpowiedzialny,ma dobra prace,nie pije a tu teraz takie cos...... Strasznie si臋 boje uzerania si臋 znow z czyimis"problemami"ale tak bardzo bym chciala dac mu szanse.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamierzasz zmarnowa膰 kolejne lata SWOJEGO 偶ycia ?

Udost臋pnij ten post

W kazdym b膮d藕 razie dziekuje za kubel zimnej wody na leb.....choc mam teraz metlik w glowie i tym mocniej zastanawiam si臋 czy brnac w to dalej czy wiac.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po co pakowa膰 si臋 w co艣, co ju偶 na wst臋pie jest niepewne, lepiej mie膰 faceta z czyst膮 kart膮 ( bez na艂og贸w )

Udost臋pnij ten post

Oczywiscie ze nie chce!!!!Ale nie mam przeciez zadnej pewnosci czy on jest uzalezniony:-(Je艣li go teraz zostawie to do konca zycia b臋d臋 myslec:A moze on jednak przestal..... Z drugiej strony jak sobie pomysle ze bedziemy ze soba ju偶 dluuuugo a okaze si臋 ze on pali ciagle to dopiero trudno mi bedzie si臋 z nim rozstac:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no tak jak ci m贸wi臋, nie ma po co ryzykowa膰 , kolejnych lat m臋cze艅stwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasami a偶 chce sie zapalii膰 zeby sie wyluzowa膰. Ale to tylko dla tych co umieja sie kontrolowa膰 i popalaj膮 najwy偶ej pare razy w roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie powinni w tym wzgl臋dzie mie膰 prawo wyboru ale narkotyki to goowno. Marihuana tak samo.To zwyk艂y syf niszcz膮cy cz艂owiekowi umys艂.Pr臋dzej czy p贸藕niej wi臋kszo艣膰 ma z tym problem.Nerwice,somatyzacjazaburzenia depresyjne,dezorganizacja,apatia,sp艂ycenie uczu膰 i empatii,upo艣ledzenia w koncentracji i kalkulacjach my艣lowych....i wiele innych problem贸w do jakich 膰pun od jednej dawki do drugiej si臋 nigdy nie przyzna tak jak alkoholik...itd itp Ludzie powinni mie膰 wolny wyb贸r ale ten wyb贸r powinien by膰 w pe艂ni 艣wiadomy. Nie s艂uchajcie 膰pun贸w,spo艂ecznych manipulant贸w, politycznych karierowiczy i innych szumowin. Narkotyki to goowno.Narkotyki nie pomagaj膮 w niczym.Tylko szkodz膮.

Udost臋pnij ten post

Dziekuje za wszystkie odpowiedzi.Ide ju偶 spaac ale wroce tu jeszcze.... No. Tak.Bylam taka szczesliwa a tu znow musze si臋 martwic:-(Na pewno nie chce takiego zycia.Z ciaglym lekIem ze znow pakuje si臋 w bagno:_oDobranoc wszystkiim.

Udost臋pnij ten post

Witam ponownie.Zastanawiam si臋 czy istnieje jakis sposob na to by uzyskac pewnosc co do tego czy moj chlopak moze byc uzalezniony.Chcialabym wierzyc mu w to ze nie bedzie palil ale mam mieszane uczucia.Nie chce jednak ciagle o tym myslec,podejrzewac,sprawdzac.Moze powinnam po prostu zapomniec o temacie poki nie wydarzy si臋 cos podejrzanego? A moze wlogole przymknac oko na takie"wybryki"?Choc watpie bym byla w stanie zaakceptowac ic obecnosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem tak, albo zaakceptuj jego palenie, albo daj sobie spok贸j. to nie on ma problem a ty. on jest wolnym cz艂owiekiem, doros艂ym, odpowiedzialnym i moze sobie robic co mu si臋 podoba. i zle podchodzisz do sprawy: to nie jest tak ze on nie szanuje twojego zdania, to ty nie szanujesz jego prawa do wyboru. mia艂am w swoim otoczeniu 2 zwiazki, gdzie ch艂opaki palili, a dziewczyny by艂y maxx antyzielsko. przy kazdej imprezie robi艂y wielkie halo o ma艂ego bucha jointa, a jak juz pozwoli艂y ch艂opkaom zapalic np. z okazji urodzin , to potem kaza艂y im byc wdziecznymi i doceniac jak膮 to one wspania艂omyslno艣cia i 艂askawoscia sie nie wykaza艂y, no masakra. oba zwi膮zki nie przetrwa艂y.

Udost臋pnij ten post

Czyli uwazasz ze marihuana sama w sobie nie moze byc problemem i nie powinnam si臋 tym martwic?Nie chce spisywac tego zwiazku na sstraty bo poza tym szczegolem jest nam dobrze ze soba.Ja jestem anty ale nie dlatego ze mi sprawia to jakis mega problem.Tylko dlatego ze zwyczajnie si臋 o niego martwie. Ale z tego co widze wiekszosc z was uwaza ze palenie ani nie jest szkodliwe ani nie uzaleznia wi臋c moze niepotrzebnie siebie i jego zadreczam.

Udost臋pnij ten post

Na pewno nie powiedzialabym ze nie szanuje jego zdania.To bez sensu.Znaczy si臋 ze jak partner zacznie pic w nadmiarze albo zazywac narkotyki czy np.si臋 samookaleczac to znaczy ze trzeba to zaakceptowac bo to jego wybor i jest doroslyoraz wie co robi?:-o Ja tylko chcilabym wiedziec czy naprawd臋 nie zrobi mu to zadnej krzywdy,nie uzalezni si臋 itd.bo jak ju偶 mowilam informacje na ten temat sa tak sprzeczne ze nie wiem w co mam wierzyc.

Udost臋pnij ten post