Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciepłe kraje w styczniu wycieczka

Polecane posty

Gość gość

witam mam zamiar wybrać sie (wycieczka we dwoje ) w styczniu . może cos polecicie ? egipt ..? grecja ? wybrać się na własna rekę czy skorzystac z ofert biura podróży ? jesli biuro to które polecacie ? z góry dzęki za wskazówki :)

Gość gość
polecam Cancun w Meksyku . Swietna pogoda , bylismy n aprzelomie stycznia i lutego. Hotel Barcelo Tucancun polecam .

Gość gość
hmm meksyk jakos mało romantycznie mi się kojarzy nie wiem czemu ,, myslelismy cos bardziej egipt tunezja .... cos w tym stylu i też sprawa kosztów z tego co wiem meksyk z dobre 6 tys trzeba miec zeby sie wybrac :/

Gość gość
tunezja odpada, tam jest ciepło od kwietnia a woda od czerwca, grecja w styczniu ? kobieto tam pada śnieg ! za małą kase pozostaje ci tylko egipt

Gość gość
co za różnica z jakiego biura? ja byłam 4 razy w egipcie, 2 razy w tunezji, raz w maroko, za każdym razem z innym biurem , chodzi tylko o kase i ofertę , teraz marzy mi się kenia, dominikana, malediwy, ale to juz nie jest takie tanie

Gość gość
hmm myslałam ze ktos konkretnie mi podpowie co warto wybrać w taką romantyczną wycieczkę ...

Gość gość
up up . moze ktos się zmieścił w cenie do 2000zł ? jednak bedzie to egipt bo tam w styczniu jednak pogoda raczej super. jakies propozycje??

Gość gość
ja sie `zmiescilam w cenie niskiej i to nie jeden raz, znam swietny sposob na tanie podrozowanie :))z checia sie podziele ale niestety nie bywam tu czesto, dzis jestem wlasciwie przypadkiem, ale jesli sie zdecydujesz to pisz agnesnice7@gmail.com [pozdrawiam )

Gość Magis

ja pojechałam z Coral Travel na wyjazd zimowy i nie żałuję kompletnie. Szczerze mówiąc biuro jest doskonałym organizatorem, bezpiecznie i komfortowo. jestem bardzo zadowolona!