Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o brytofilach i brytyjczykach

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam 2,5 r w Leicesterze ze względu na swoją narzeczoną i powiem wam jedno.. Polska to wspaniały kraj a Anglicy? Małe zakompleksione śmierdzące faleszne kur**y które nie potrafią wybaczyć Polakom, że Angielki wolą się z nimi stukać bo Angielscy mężczyźni to śmiech i płacz jednocześnie…. Zakłamani, wyjątkowo tępi (znaleźć Brytyjczyka który kiedykolwiek był dalej niż 30 km od domu to niemalże cud), niewykształceni ignoranci przekonaniu o swojej wyższości i naśmiewający się z każdej innej narodowości, starający się oszukać na każdym kroku. Jednocześnie sam kraj – syf kila i mogiła, Leicester to jak Pila w latach 70-tych, a na wsiach jest jeszcze gorzej, pozdrawiam “brytofilów”którzy chyba znają Anglię tylko z dennych niemających nic wspólnego z rzeczywistością artykułów. Polecam dailymail.co.uk czy thesun.uk i wpisać w wyszukiwarce Poland a zobaczycie co te śmierdzące brytyjskie zera myślą o was, polaczkach. brytyjczycy nienawidzą Polaków z bardzo prozaicznego powodu: mieszkam tutaj dwa lata ponad i wiem co to za powód – Angielki. Żadna Polka patykiem nie tknie Anglika, zaś ich kobiety kiedy słyszą Polak wskakują od razu do łózka, co jest całkiem zrozumiale widząc to Brytyjskie buractwo, snobizm i prostactwo. Do tego Anglicy są po prostu szkaradni i fatalni w te klocki. Tyle przynajmniej słyszałem zarówno od Angielek jak i Polek tutaj (te nie mówiły tego ostatniego, bo tak jak pisałem, wątpię żeby jakakolwiek , nawet najbardziej zdesperowana Polka chciała mieć coś wspólnego z Anglikiem)..

Gość gość
Angielki na cebulaków nie spojrzą.

Gość gość
Hahaha Leicesterze hahahaha :D A myslalam, ze mieszkasz w Liverpoorze :P

Gość gość
Co ty piep.rzysz?! Angielki gardza Polaczkami. Za to Polki maja powodzenie u Anglikow :D

ja mieszkam juz tutaj 5 lat. Za ten czas nie umowilam sie nigdy z zadnym Polakiem. Wg mnie Anglicy sa przystojniejsi i ci, z ktorymi ja mialam stycznosc sa wyksztalceni i zwiedzili kawal swiata. Wiekszosc Polakow podrozuje tylko na trasie PL - UK

Gość gość
sluchaj szuje, tacy jak ty to powinni byc wieszani, a wiesz dlaczego? Bo jestes gorszy od zlodzieja... Jestes zdradliwa szuja, ktorej funty nei smierdza, ale wyzywasz kraj, ktory na sile cie nie przywiozl tutaj, nikt cie tutaj nie zapraszal, tylko sam sie tutaj wprosiles, pracowales za stawki uragajace godnemu zyciu, zanizajac w ten sposob poziom zycia tym ludziom tutaj, funciki ci nei smierdzialy i nie smierdza, benefity do nich tez nie, dali ci prace, opieke medyczna, zarobek, a twoja ukochana ojczyzna wypiela sie na takich jak ty, ale ty jak ten kundel dobrego pana bedziesz kasal, a do zlego lasil. Skoro tak ci zle, to nikt cie tu nei zapraszal, droga wolna, wracaj do swoje Bulby, ktora jedno co daje naprawde dobrze, to kop w d**e...

Gość 0 Terenia 0
Brytyjki chętnie wskakują polaczkom do łóżek? :D Hahaha żart roku :D 🖐️

Gość gość
Caly ten wpis jest zartem.

Gość gość
koles chyba o Polakach piszesz :D angielki wskakuja polakom do lozek hahahahahaha zart dekady normalnie

Gość gość
poza tym 2,5 roku mieszka i juz jest ekspertem. Byles gdzies poza tym swoim zad***em? Smiem watpic...

Gość gość
bo w leicesterowskim smrodzie jest bieda i syf.