Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak przegląda profile pólnagich lasek

Polecane posty

Gość gość

Hej. Jestem z nim w zwiazku 4 lata... Uklada sie miedzy nami dobrze. Ale w jego historii w kompie często widze,ze przeglada profile lasek na mixer.pl;// Nie powiem mu o tym,bo byłby wsciekly,ze przegladam mu historie ! On jest typem choleryka... Nie chwalac sie, pisze jak jest: ja jestem atrakcyjna, faceci ogladaja sie za mna na ulicy... a moj... przeglada jakies zdjecia lasek na mixer.pl Co o tym sadzicie?

Gość gość
sądzimy, że przyszłas tu po to by zareklamowac ten portal

Gość Kitka05
facet po prostu potrzebuje takich rzeczy, nie mam pojecia czemu. ale kazdy tak robi. tylko jedni to lepiej ukrywaja , drudzy wcale. ostatnio moj mezczyzna powiesil sobie na scianie w antyramie zdjecie wlasnie polnagiej kobiety. jak to zobaczylam, zdjelam to - porwalam zdjecie i wlozylam tam swoje w bieliznie. troszke bardziej sie zachwycil niz nieznajoma na ktora mog tylko popatrzec.. ;) zaskocz go, zrob sobie sesje wlasnie w bieliznie i zapisz gdzies na kompie tak zeby "przypadkiem" na nia wpadł i powiedz "oh to miala byc niespodzianka! zapomnialam " - bedzie zachwycony ;-)

Gość gość
Tak myslisz ? Moze to jakies wyjscie :) dzieki:)

Gość Kitka05
oczywiscie jesli mu ufasz, zeby zdjecia nie trafily do kolegów. rozni sa ludzie. a najlepiej nie zapisuj na kompie tylko zrob portfolio. wywolaj je wszystkie, kiedy bedzie chcial to wyciagnie i popatrzy :)

Gość gość
Tak, ufam mu :) Nigdy mnie nie zawiódl :) Nawet go sprawdzilam, pisząc do niego i podawajac sie za "piekna nieznajoma",nawet nie odpisal,bylam szczesliwa:P ale skoro ogląda, a nie chce z nimi pisac to po co mu to oglądanie? ehh faceci . . .

Gość Kitka05
Potraktuj to raczej jako urozmaicenie niż konkurencję. tak jak facet na ulicy widzi fajny samochod to mowi, ze jest fajny . ale swojego auta nie oddałby za nic bo duzo z nim przezyl, podoba mu sie.. przepraszam, ze porównalam do auta ale tak mi jakos przyszlo do glowy ;)

Gość gość
w sumie niezle to porownanie :)) A jesli moge zapytac: Co myslisz o sprawdzeniu facetow? poprzez podstawienie mu jakies dziewczyny ? Ale tak na real...

Gość Kitka05
nie polecam! :) powiem tak , moj byly baardzo pewny siebie, zaproponowal bysmy "na chwile" sie rozstali i zobaczymy kto szybciej zawze jakas bliska znajomosc. oczywiscie zareagowalam oburzeniem i wybilam mu to z glowy. ale przy kazdej klotni myslalam o tym, coraz glebiej to we mnie siedzialo . i co ? przez jego glupi pomysl teraz siedzi sam, bo ja znalazlam sobie kogos wartosciowszego. a co do podstawiania dziewczyn to glupi pomysl bo mozesz sie rozczarowac. facet jak jest sam gdzies to bajeruje. kobieta jak jest sama na imprezie to kokietuje. ;-) wiec nie warto, bo on bedzie bajerował a ty bedziesz o tym wiedziala i tylko beda klopoty. dlaczego chcesz go sprawdzac? juz sprawdzilas smsm , to wystraczy. :)

Gość gość
Jak fajnie,że sie odezwalas :)) Kurde naprawde mi pomoglas :)) I dalas wiele do myslenia :))) dzieki wielkie :))))

Gość Kitka05
nie ma za co, mam nadzieje, ze naprawde pomogłam i zycze duuuuuzo szczesliwej milosci :)

Gość gość
dzieki i wzajemnie :) 3 maj sie:)

Gość madddzik
Serio myślisz, że jak dasz mu swoje zdjęcia, to zrezygnuje z przeglądania innych? Jak dla mnie najważniejsze jest pytanie: czy on tylko przegląda sobie te profile czy kontaktuje się z tymi dziewczynami, rozmawia z nimi itp.? Bo to by było niebezpieczne, a samo oglądanie... No cóż, faceci tak mają, że lubią oglądać półnagie dziewczyny. I raczej się tego nie wyeliminuje. Gorzej ze zdradami, niestety, ale część facetów do tego także ma skłonności, a to już jest niebezpieczne. A takie portale tylko pomagają w zdradach. Sama też korzystam z portalu w celach matrymonialnych, ale jest to normalny, porządny portal mydwoje, gdzie nie ma zdjęć półnagich dziewczyn, tylko normalne, matrymonialne oferty. Ale wiem, że różne darmowe portale randkowe czy nawet erotyczne, kuszą facetów w związkach, bo tam łatwo o niezobowiązujące znajomości.

Gość igrada
To Ty poflirtuj z kimś na epolischwife.pl, jak to zobaczy, na pewno będzie zazdrosny:)