Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość koronka mielona z liskiem

orgazm

Polecane posty

Gość koronka mielona z liskiem

Można w HAARP-a nie wierzyć, ale ja jestem juz osiem lat królikiem doświadczalnym HAARP-a i bardzo dużo wiem na ten temat. Mnie HAARP ładuje i eksperymentuje na mnie jawnie czyli tak, żebym to czuła i wiedziała, że ktoś mi to robi. Widocznie potrzebują takich ludzi, bo oni się nie leczą. Mają czysty organizm. Wiem jednak, że potrafią to robić w ukryciu i wtedy ludzie myślą, że są chorzy i zaczynają się leczyć, poddają się róznym niepotrzebnym operacjom i nadal chorują. Choroba się ciągle nawraca. Często jeszcze za to płacą. Ja nie zażywam żadnych leków. Cały czas przeprowadzają na mnie różne eksperymenty. Najczęściej bardzo bolesne i zawsze wtedy, jak wieczorem położę się do łóżka. Trzęsą mi czasami głową, jak ją tylko przyłożę do poduszki. Zawsze wtedy myśle o naszym Papieżu Janie Pawle II. Z własnego doświadczenia wiem, do czego są zdolni i myślę, że zawładnęli też Nim. Utrzymywali Go przy życiu w strasznych męczarniach, bo te Parkinsony i Alzheimery to jest też ich wymysł, jak dziesiątki innych chorób. Parkinson czy Alzheimer, to są bardzo drogie choroby. Miesięczna dawka leków na Alzheimera kosztuje w Polsce 4 tys. zł. Drogie choroby powoduje się ludziom bogatym.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować