Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karmelekbosy

Jak radzicie sobie z wrednymi sąsiadami

Polecane posty

Gość Karmelekbosy

którzy wam obrabiają cztery litery i szczują? Mścicie się czy olewacie?

Gość Moooo
Ja mam, i czego te stare baby nie wymyślą... Siedzą te spasłe dooopska na ławkach, stare z młodymi córkami albo synowymi, zamiast wziąć się za robote to całe dnie na balkonie albo pod blokiem, non spop. Ploty robią a jak okno otwarte przy ładnej pogodzie to niesie i wszystko słychać. Teraz chłodna pora roku więc nie posiedzą długa, jedna parterówa ma chyba w pogotowiu torebkę przy drzwiach, jak coś głosniej się dzieje to leci na ulice stać, udaje że czeka na kogoś i wygląda gdzie pogotowie jedzie, gdzie się biją, kto przyjechał...

Gość Karmelekbosy
A jak sobie z nimi radzisz? Jak im dać popalić? Mam identycznie co Ty, do tego te baby nazywają nas rodziną wariatów, a to już poważna obraza.

Gość Karmelekbosy
Moja mama jest chora psychicznie i bywa wybuchowa, ale nikomu nie ubliżała ani nic takiego. Niestety te ludzkie gnoje zrobili z niej wariatkę tylko dlatego, że była w psychiatryku po próbie samobójczej. Co z tego, że jesteśmy mili, kulturalni itp.? To się nie liczy.

"Niestety te ludzkie gnoje zrobili z niej wariatkę tylko dlatego, że była w psychiatryku po próbie samobójczej." A jak się niby o tym dowiedzieli? "Moja mama jest chora psychicznie i bywa wybuchowa, ale nikomu nie ubliżała ani nic takiego." To na czym ta wybuchowość polega?

Gość gość
Tłukę w czerep łopatą, zakopuję w ogródku i zbieram komplementy jak pięknie moje kwiatki kwitną :-) A tak serio. Daj sobie spokój. Wiem że trudno, ale skoro tammieszkasz, to olej bo będzie gorzej. Któraś ze stron powinna być tą mądrzejszą

Gość gość
nie mam takich sasiadow, u mnie nawet emerycie znajduja sobie jakies zajecie np. siedza w ogrodkach i plewia chwasty:) albo chodza z kijakami:P hehe

Gość gość
siedza pod blokiem jak idziesz to lby lataja z prawej na lewa.Z daleka widac ze plotkuja.Jest jedna naczelna ktora musi wiedziec wszystko.Wypyta,aby mniec o czym plotkowac.Nie kazdy ma mozliwosc mieszkania w budynku wolnostojacym,lub na odludziu.Ja to mowie dzien dobry i w gadki sie nie wdaje .TAK JEST NAJLEPIEJ

Gość gość
siedza pod blokiem jak idziesz to lby lataja z prawej na lewa.Z daleka widac ze plotkuja.Jest jedna naczelna ktora musi wiedziec wszystko.Wypyta,aby mniec o czym plotkowac.Nie kazdy ma mozliwosc mieszkania w budynku wolnostojacym,lub na odludziu.Ja to mowie dzien dobry i w gadki sie nie wdaje .TAK JEST NAJLEPIEJ