Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosiciel

HIV

Polecane posty

Gość nosiciel

ma ktoś? jak się z tym żyje? ja wiem od miesiąca, że jestem zarażony

Gość gość
co cie pchnelo do zrobienia badan? Czy jestes homoseksualny?

Gość gość
Ja nie jestem, ale poruszyles bardzo ciekawy temat. opisz jak radzisz sobie ze swiadomoscia bycia nosicielem. Czy twoi bliscy o tym wiedza?

Gość gość
Nigdy nie poszlam na badania... ale chyba pojde strasznie sie boje :( Mialam z 10 partnerow, niby wszystko ok, nic mi nie jest. Od 6 lat mialam jednego faceta. Zdrowa jak ryba, w ogole nie choruje. Ale strach jest. .. Autorze... jak Ty sie w ogole trzymasz? Jak zyjesz z ta swiadomoscia? Co Cie sklonilo do zrobienia badan?

Gość nosiciel
chciałem oddać krew, krew dla kogoś w stacji krwiodawstwa, wstępne badania od razu wykazały, że coś jest nie tak, zrobili mi szczegłówe badania i wyszlo. Na razie nikt z rodziny nie wie. Leki są refundowane będę je brał by szybko nie złapać AIDS. Zaraziłem się chyba od pewnej laski

Gość Goscakaka
Jezeli masz podejrzenia kto Cie zarazil, to wg mnie powinienes z ta dziewczyna porozmawiac i uswiadomic ja jak sytuacja wyglada. I kazda osobe powinienes powiadomic, z ktora miales kontakt fizyczny w ostatni czasie... Ale nie odppwiedziales mi na pytanie JAK sie czujesz? Jak psychicznie sie czujesz?

Gość MartaMarta 32
A co to za stereotypowe myslenie? Pierwsze pytanie i odrazu czy jestes homoseksualny? A co to ma do rzeczy? HIV moze dotyczyc kazdego, wzietego prawnika, prezesa duzej firmy, pracownika poczty czy takzowkarza KAZDEGO!!!!. A pytanie co sklania do badan? Chyba uprawianie seksu? Kazda osoba aktywna seksualnie powinna zrobic test i nijak nie opierac sie na glebokim zaufaniu do partnera bo on/ona moze walic po bokach az milo a wy sie nawet nie zorientujecie :-). A i jeszcze jedno nie diagnozowac HIV po tym czy ktos zdrowo wyglada czy nie. HIV moze przez lata nie dawac objawow. Co za myslenie szok!!!