Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMÓŻCIE W KTÓRA WRÓZBE WIERZYC

Polecane posty

Gość gość

Faacet zagadał do mnie nawiazalismy rozmowe kilka razy tam gdzie on pracuje. Spodobał mi się i ja jemu tez. Z ciekawości skorzystałam z porad wróżek i tak 1 wróżyła z kart tarota i ją zapytałam pierwsza czy mu się podobam i czy sa szanse na cos więcej- odpowiedziala ze tak ze jest mna zainteresowany i ze jest szansa na związek. Po kilku dniach zapytałam się innej wrozki wrozacej z kart cygańskich , która się tego uczy dopiero- powiedziała ze nie będzie z tego związku i ze nie jest mna zainteresowany. w co wierzyc chyba tarot bardziej wiarygodniejszy?

Gość gość
wrozki czesto wmawiaja szczescie i bogactwo.powiedz jakie karty tarota to byly.przeanalizuje.jesli to byl uklad z kilku kart i jesli masz tarota w domu to odtworz ten uklad i wrzuc foto rozkladu.

Gość gość
Teraz już w żadną. Normalnie 1sza powinna być dobra, jeśli wróżka była dobra, ale ponieważ nie pyta się Tarota kilka razy o to samo, bo się nie spełni i można ściągnąć na siebie nieszczęście, to teraz już nie ma żadnej możliwości by Ci Tarot odpowiedział na to pytanie. Nie słyszałaś, że Tarotem się nie bawi i nie pyta kilka razy o jedną rzecz?

Gość gość
zadałam pytanie czy jest mna zainteresowany i czy jest szansa na związek to karty były taki czy jest zainteresowany to rydwan i królowa kielichów, czy będzie z tego jakas znajomość to 3 kielichy i 7 kielichów i później koło fortuny i mag cos takiego mi mówiła to była pierwsza wrozba tarot a ta druga wrozba to nie był tarot tylko karty cyganskie

Gość gość
To teraz spytaj jeszcze wyroczni z fusów, kości, jasnowidza i paru innych i zrób średnią :D

Gość cwana Ania
mag w rozkladzie milosnym to oszustwo.natomiast swietna karta dla artystow i ludzi prowadzacych swoja dzialanosc.

Gość gość
w żadną. Obserwuj faceta a nie tarota sie pytasz:D

Gość gość
jezeli tak powaznie podchodzisz do porady wrozki to szczerze wspolczuje. ciemnogrod.

Gość gość
jedna wrózka mi napisła ze kicha zwolnia mnie z pracy albo lepeij sama sie zwolnie jest tak tragicznie bo rzeczywiscie rózowo w robocie nie jest mozna powiedziec ze prawie juz pisałam wypowiedzenie hahahahahahaaaa a tego samego dnia inna napisła ze bedzie super nowa praca i to dobrze płatna i takie tam opowiesci zielonego lasu i teraz która napisała prawde otóz pewnie zadna a kłopot z praca pozostał mozna sie podpytac kart ale nie powinno sie ślepo wierzyc

Gość gość
demon nigdy prawdy ci nie powie bo niby skąd ma wiedzieć co czuje do ciebie człowiek chyba ze mówił na głos o tobie to w wtedy demon bedzie wiedział czy chce tylko ciebie zaliczyc czy ozenic aylko ze demon prawdy nie powie bo demony nienawidzą człowieka i powie ze chce sie z taba ożenić a nie ze tylko zaliczyć

Gość gość
up