Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werszon

czy moja znajoma jest nienormalna czy ja przesadzilem

Polecane posty

Gość werszon

Hi! Dzisiaj moja znajoma mnie wkurzyla niemilosiernie. Nie ma kobieta szczescia w milosci. 2 razy sie sparzyla w dlugich zwiazkach bo faceci ja zdradzili ;/ Teraz kazdego nowego faceta podejrzewa o najgorsze i czasem jak ja slucham to niejeden psycholog by sie chyba powiesil ;/ Od 2 miesiecy koresponude z jakims kolesiem z Niemiec. Pod koniec listopada facet przyjezdza specjalnie dla niej do Polski. Niemal codziennie rozmawiaja przez fejsa. Kwiaty jej pare razy wyslal. No i przedwczoraj facetowi zdarzylo sie nie napisac ;/ Oczywiscie furiatka zaczela mi sie zalic, pisac ze to smiec, nic nie warty, ze sie z nia bawi ;/ Wiecie co, sluchalem jej zali i coraz bardziej mam wrazenie, ze jej by sie psycholog przydal ;/ bo ja juz wymiekam.Tak zachowuja se nastolatki, a nie kobiety kolo 30 ;/ Dzisiaj rano juz nie wytrzymalem i sie z nia poklocilem ;/ bo jej potencjalny kandydat na faceta napisal innej dziewczynie (swojej kumpeli) komentarz na fejsie pod zdjeciem - cytuje - PIEKNA ... jezu to juz facet nie moze czegos takiego napisac kolezance ? Tlumaczylem jej, ze to przeciez nic zlego ... ona ponownie w furie wpadla ;/ Napisalem jej, zeby w koncu wyluzowala, bo zostanie stara panna, zeby przemyslala swoje zachowanie i nie traktowala kazdego faceta jak d****arza - ten naprawde sie o nia stara ;/ Poza tym ona nie jest wobec niego uczciwa bo spotyka sie w Polsce z jakims kolesiem - ale to niby na stopie kolezenskiej ;/ F**k, ona spotykac sie moze, a on glupiego komentarza napisac nie moze :P Kto ma racje ?

Gość gość
tylko Bóg może nas osadzać...:(

Gość werszon
spoko, spoko ;) ale jednak wole obiektywna opinie dam na tym portalu ;)

Gość gość
wychodzi na to ze mierzy go swoja miara i dlatego jest nie ufna. Niestety ale nie wtrącaj sie w jej życie. Taka dobra rada. Nie pisze tego na złość tobie tylko by cie ostrzec. Tak to bedziesz ty winien jej rozpadowi zwiazku lub nie przemyślanego trwania w związku na odległość. W tych kwestiach powinno sie człowieka zostawić samego, tym bardziej jak widzisz, ze z nią jest cos nie tak.

Gość werszon
no wlasnie tak zamierzam zrobic - nawet napisalem jej by nie pisala mi juz nic o swoich sprawach uczuciowych bo wie, ze mam inne zdanie w tej kwestii, a nie chce niszczyc naszej dlugoletniej znajomosci :(

Gość gość
Mam znajomego, którego podobna laska tak gnębi. takie pretensje o komentarze, ale to jeszcze nic, czepia się nonstop o wszystko. Do tego stopnia, ze facet w końcu musi ja zostawić. Nie chce mi się tutaj wszystkiego opisywac, Ale to moze byc jakaś psychopatka. Facet się zakochał, ale zasiegnął porady i odpuscił sobie ją. terapia na lata. A ona nic z tym nie chce zrobić.

Gość gość
A przez kogo kobiety dostają na głowę ? przez Was facetów. Ja na szczęście odpuściłam sobie Was, nie jesteście mi potrzebni do szczęścia i tej twojej znajomej też bym radziła tak zrobić. Po jaką cholerę ma się męczyć. Banda oszustów i zboczeńców. Staropanieństwo wcale nie jest takie złe. A jeżeli uznam ,że moje życie się już skończyło to wyjadę sobie tam gdzie eutanazja jest dozwolona.

Gość gość
szczerze? hooy nas to obchodzi

Gość gość
facet to świnia, wiadomo, ale bez przesady. nie wszyscy ludzie są normalni, toksyczne, porąbane na amen panienki zdarzają się nader często i nie jest to wcale wina jakiegoś biedaka, który zrobił jej kuku. poza tym, jak już ktoś napisał, ona nie jest cacy, oszukuje i mierzy swoją miarą. nielogiczna, niesprawiedliwa, nieuczciwa. taka skrzywdzona, a sama nie lepsza. kantuje, a to nieładnie. olać ją i jej życie uczuciowe, niech się sama męczy.

Gość gość
w obecnych czasach nie powinno się żyć w związkach, kłamstwa, zdrada, podejrzliwość, nie ufność materializm odbiera ludziom rozum.,