Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnonimowyAnonim

Seks z dojrzałą

Polecane posty

Gość AnonimowyAnonim

Tak się czasami zastanawiam jak to jest z dojrzałą kobietą 40+ lub podobny wiek. Nigdy nie uprawiałem seksu, między innymi z powodu nieszczęśliwej miłości, która trwała wiele lat i trochę mnie zniszczyła. Nie wyobrażałem sobie iść do łóżka bez miłości. Nie wiem jakim cudem udało mi się tyle wytrzymać, odrzucając te wszystkie dziewczyny. Może by zrobić to z dojrzałą, samotną kobietą, która jest tak samo spragniona jak ja ? Macie doświadczenia z dojrzałymi kobietami ? Nie nadaje się teraz do normalnego związku i zakładania rodziny bo niedługo wracam do pracy i w domu bywałbym gościem. Tyle lat już trzymam moje nienaruszone ciało dla mojej przyszłej dziewczyny, z którą się pokocham, ale niestety jest już co raz ciężej bo mam ponad 20 lat. Pewnie gdybym poszedł do łóżka z "pierwszą lepszą" to przyszła dziewczyna mogłaby mieć problem o coś takiego. To tylko moje przemyślenia.

Myślisz że po takim ogłoszeniu jakaś poczciwa 40cha ulituje się nad twoim prawictwem? :)

Gość gość
skąd syneczku jesteś? Jestem chętna Jola56 lat

Gość AnonimowyAnonim
To nie jest ogłoszenie, tylko głośne przemyślenia. Nie ma się nad czym litować, ja jestem niestety prawiczkiem z wyboru, a nie dlatego, że jestem brzydki, mam małego, czy coś w tym stylu. Nie wyobrażałem sobie okłamywać jakiejkolwiek dziewczyny, że ją kocham/pokocham, żeby dobrać się do jej majtek, ponieważ kochałem kogoś z kim nigdy nie będę.

Gość AnonimowyAnonim
Ehh.. wiedziałem, żeby konto założyć i dopiero napisać cokolwiek bo już pierwszy podszyw się znalazł, żenujące..

Gość gość
moim zdaniem powinienes poczekac z seksem do momentu az sie zakochasz nawet jesli ci ciezko

Gość j z b
sex bez milosci jest niepełny idz pracowac do kopalni wtedy latwiej przez to przebrnąć

Gość gość
Jak nie chcesz żeby ktoś się pod Ciebie podszywał to załóż sobie konto na mynago czy zbiorniku i tam szukaj dojrzałej, z którą pójdziesz do łóżka.