Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz 22

PENIS

Polecane posty

Gość Łukasz 22

Potrzebuję tabletek które wydłużą czas mojej erekcji.Nie chcę żadnych niebieskich pigułek najlepszy będzie jakiś lek dostępny bez recepty.

Gość gość
A z czym masz problem iść do apteki i kupić? Albo ogólnie iść do sexshopu, tam tego jest mnóstwo. Począwszy od hiszpańskiej muchy na kremach erekcyjnych kończąc.

Gość Bashmi
Był już podobny temat. Znajdź i przeczytaj. Niektórym nie chce się pisać kilka razy tego samego :)

Gość Krzychu Cz
Mam podobny problem.Znalazłem w necie nowe tabletki na www.iqmen .eu tylko że nie mogę znaleźć żadnych opinii na ich temat.Może ktoś z was wie coś więcej na ich temat.

Gość gość
Penis tak penis tak,to ja rozumiem :D

Gość Kamila JJ
Mój facet ma dokładnie taki preparat - http://wsad.it/gosc/corrige-a-creme . Stosuje go zawsze i teraz jest zdecydowanie lepiej. Nareszcie możemy cieszyć się z dłuższego seksu.

Gość gość
Facet sie cieszy czy ty sie cieszysz?

Gość Bashmi
Jeżeli jest to problem naczyniowy, to najzdrowsze i niezawodne są tu pijawki. Endorfiny zawarte w ich gruczołach ślinowych poprawiają libido, a hirudyna i inne związki poprawiają ukrwienie prącia, przez co ciała jamiste lepiej się nią wypełniają. Jedyny znany mi "skutek uboczny" takiej terapii to zwiększenie obwodu penisa, ale na to żaden z panów chyba nie będzie narzekał.

Gość gość
Pijawki tak pijawki tak,jak robak zobaczy robaka,to zaraz bedzie mu razniej

Gość gość
ja uzywam CORRIAGE i jest ok ;) troche sie stosunek wydluzyl, ale i tak szalu nie ma. ostanio wprowadzonao na rynek lek z substancja - dapoksetyna, przedluzajacy stosunek, dla panow ktorzy za szybko strzelaja :( jednak jest masakrycznie drogi, jedna tabletka kosztuje kilkadziesiat zlotych ;/ nazywa sie PRILIGY ...