Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zamarznięta kropla deszczu

Jest mi ciężko w związku

Polecane posty

Chciałabym znaleźć kogoś, z kim mogłabym porozmawiać

Czy jest tu ktoś chętny do rozmowy?

Gość gośćM
a dlaczego jest Ci ciężko w związku?

Czasami mam wrażenie, że nie pasujemy do siebie... Przed chwilą znowu się pokłóciliśmy, on oczywiście poszedł do komputera, żadnego słowa nawet nie powiedział ani nic, a przecież niedługo idziemy do pracy i w nocy się dopiero zobaczymy.

Gość gośćM
może to przejściowe problemy, ja też ostatnio miałam ciężki okres w związku i prześladowały mnie ogromne wątpliwości. staraj się rozmawiać z partnerem, chociaż to jest czasami naprawdę trudne. a w jakim względzie uważasz że nie psujecie do siebie?

Ja zostałam zraniona, jak byłam dzieckiem, przez co potrzebuje dużo uwagi i czułości, on tego nie rozumie, jemu jest potrzebny tylko komputer do szczęścia, nie wiem, dlaczego ze mną mieszka... Mówiłam mu o tym, on na to, że "przecież to tylko godzinka czy dwie (ta, cztery na sześć kiedy mamy wspólny czas), zresztą myślę wtedy o tobie, cały czas możemy rozmawiać". Jakbym miała ochotę rozmawiać, kiedy on siedzi do mnie tyłem i jest zajęty czymś innym.

Gość gośćM
powiedz mu zdecydowanie, że potrzebujesz czasu kiedy jesteście we dwoje bez komputera. a kiedy on zajmuje się komputerem znajdź zainteresowanie i hobby dla siebie, urozmaićcie czas spędzany razem, spacery, filmy, gry planszowe jakieś wspólne zainteresowania co go odciągnie od komputera.

Gość gość
ooo byłam zraniona, potrzebuje dużo czułości srutututu. Każdy oczekuje jakiejś bliskości, ale bez przesady/ Oczekujesz, że będzie się na Ciebie gapił 6h na dobę? Ile można. Raz z Tobą pogada, innym razem ma ochotę na komputer albo nie wiem, piwo i film.

Gość gość
Gra, a co może facet przy kompie robić, przecież nic produktywnego... Niestety nie mam już zainteresowań, a to, co chciałabym robić, musi poczekać - mieszamy jak na razie u moich rodziców, mamy tu jeden pokój i nie ma możliwości na to. Wie jaka jestem, to po cholerę ze mną jest? Przecież może być z jakąś idiotką, która ciągle tylko łazi na zakupy, miałby czas dla komputera.

Powyższy post mój, zapomniałam wpisać nick.

Gość gość
Wiesz jaki jest, po cholerę z nim jesteś, przecież możesz być z kim, kto poświęci Ci więcej uwagi (przynajmniej na start). Kontrargument. Wiem, równie głupi jak Twój.

Ja go kocham i staram się robić to, co go uszczęśliwi. Zresztą to on mnie zostawił i się potem starał, więc myślałam, że mu zależy

Zgodziłam się nawet na cholernie drogi komputer dla niego, przy czym ustaliliśmy, że będzie z niego korzystać, jak będzie w domu dam (często mamy różne zmiany w oracy). Ale jest inaczej...

*sam *w pracy przepraszam za błędy, pisze z telefonu