Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Meble

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Co s膮dzicie o meblach z fotele com? Kole偶anka bra艂a do swojego salonu i jest zachwycona jako艣ci膮, mnie troch臋 cena odstrasza, ale bardzo bym chcia艂a mie膰 tak膮 saun臋 jak u nich jest. Prosz臋 o opini臋 :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Co prawda nie bra艂em sauny, ale s膮 w porz膮dku. Rzeczowy, co si臋 rzadko zdarza kontakt, szybka realizacja, ale fakt. Nie s膮 to fotele dla przeci臋tnych zjadaczy chleba. Spr贸buj znale藕膰 jakie艣 promocje, albo podejmij pr贸b臋 negocjacji ceny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra Kotylska
Spr贸buj znale藕膰 informacje w internecie na ten temat, jakie艣 opinie na znanych portalach typu opineo :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sandra Konopka
Zupe艂nie nie wiedzia艂am, 偶e taki sklep istnieje, no ale mo偶e warto zobaczy膰 ich ofert臋? Je偶eli natomiast szukasz opinii to ja te偶 bym przeszuka艂a portale.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
za taka kase tylesra膰 si臋 z patelni膮,pora偶ka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ma艂gorzata Ratajczak
O jak膮 patelnie Ci chodzi? Ja tu nie widz臋 nic takiego? Co prawda s膮 drogie rzeczy, ale te偶 zauwa偶, 偶e sklep nie jest skierowany do zwyk艂ych zjadaczy chleba tylko do elity. Chocia偶 s膮 rzeczy na kt贸re i ja bym sobie pozwoli艂a...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 1Paula1
Nie znam tego sklepu wi臋c nie s膮dz臋 nic na jego temat, natomiast przeprowadzi艂am ma艂e 艣ledztwo i opinie ma pozytywne. Co do cen to r贸偶nie bywa. Jednych sta膰, innych nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzej1203
No faktycznie firma ma艂o znana, ale spr贸buj znale藕膰 opini臋 na ceneo.pl albo opineo.plczy takich forach. Jak ludzie s膮 nie zadowoleni z produktu b膮d藕 us艂ugi to w pierwszej kolejno艣ci si臋 tam kieruj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rayay
Nie b贸j si臋 ceny, lepiej te par臋 st贸w do艂o偶y膰 i kupi膰 lepsze meble. Ja te偶 nie mog艂am zdecydowa膰 si臋 na meble Gali Collezione, w ko艅cu kupi艂am sk贸rzany naro偶nik i to by艂a moja najlepsza decyzja w tym roku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlika
Wcale si臋 nie dziwi臋, meble Gali Collezione s膮 zawsze wykonane solidnie. Ja mam co prawda tylko sof臋, ale od kilku dobrych lat wygl膮da jakby by艂a nowa. Mo偶e dlatego, ze dbam o ni膮 i cz臋sto konserwuj臋, ale na 艣rodki do czyszczenia te偶 nie 偶a艂uje i raczej firmowe wybieram.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co艣 w tym jest, w ko艅cu jak meble, przedmioty s膮 dro偶sze, to znaczy, 偶e s膮 lepsze ;) A w przypadku mebli to im dro偶szy tym znaczy, 偶e r臋cznie przygotowany :) A jak wiemy oko ludzkie jest nieraz lepsze od komputerowego.

Udost臋pnij ten post

no wlasnie, ale skorzanym a te sa drogie, jak ktos ma eko to niby tez sie dobrze czysci ale po paru latach i tak popeka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
sk贸rzane meble s膮 najbardziej trafnym zakupem jaki dotychczas dokona艂am. Stosuje sie do zalece艅 producenta odno艣nie konserwacji i z dnia na dzie艅 wygl膮daj膮 jeszcze lepiej ni偶 w dzie艅 zakupu. Te偶 jestem zadowolona z zestawu wypoczynkowego Gala Callezione. W ko艅cu czuj臋, 偶e odpoczywam :) warto by艂o zainwestowa膰 i ze spokojem mog臋 wam te偶 poleci膰 tego producenta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ireneusz40
A ja polecam meble do 艂azienek z: www.homus.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie si臋 bardzo podobaj膮 meble agata meble, mam ca艂y salon urz膮dzony ich meblami, kt贸re u偶ytkuj臋 od kilku lat i nic si臋 z nimi nie dzieje, nie ma 偶adnych 艣lad贸w u偶ytkowania i up艂ywu czasu, dlatego wiem, 偶e przy nast臋pnym zakupie mebli r贸wnie偶 swoje kroki skieruj臋 do agata meble.

Udost臋pnij ten post

Pisa艂am ju偶 na innym temacie, ze polecam Agate Meble. Sama od kilku lat mam kilka mebli z tego salonu i dobrze si臋 sprawuj膮 ( widz臋 r贸wnie偶 偶e sklep ma coraz wi臋cej zwolennik贸w)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zgadzam si臋 z Tob膮 je艣li chodzi o agata meble to charakteryzuje je zar贸wno wysoka jako艣膰 wykonania jak i dobre ceny, bo obi zawsze maj膮 jakie艣 promocje, dlatego cz臋sto u nich kupuje i jak na razie nie zauwa偶y艂am aby w innym miejscu by艂a ciekawsza oferta.

Udost臋pnij ten post

a ja s膮dz臋, 偶e jako艣膰 mo偶e i艣膰 w parze z dobr膮 cen膮, trzeba tylko dobrze si臋 rozgl膮da膰, a nie robi膰 z siebie tata wariata i da膰 sobie wciska膰 co艣 za ogromne pieni膮dze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda nie zawsze cena idzie w parze z jako艣ci膮, ja kupuje meble w sieci贸wkach tj. jak w艂asnie agata meble, nie p艂ac臋 tysiecy za meble a jestem z nich bardzo zadowolona, bo za niewielk膮 cen臋 mog臋 mie膰 co艣 naprawd臋 urokliwego w domu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ayris
Ja nie kupuj臋 drogich mebli bo ju偶 nie raz przekona艂am si臋 偶e ta艅sze mog膮 by膰 lepsze. Nied艂ugo czeka mnie generalny remont i wymiana wszystkich 艂贸偶ek. My艣la艂am o tym by zam贸wi膰 je na http://anmar-sklep.pl/ 艁贸偶ka prezentuj膮 si臋 艣wietnie a cena jest akurat na nasz膮 kiesze艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koszarotka
ja ostatnio znalaz艂am fajny i nawet nie najdro偶szy sklep gdzie mozna dosta膰 czaderskie meble na wymiar do kuchni - http://www.siemieniako.pl strasznie mi sie takie nowoczesne kuchnie podobaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita Bu艂ek
Mnie zachwyci艂y meble z warszawskiego Studia Prostych Form. Na ich stronie mo偶na przegl膮dn膮膰 bogate i inspiruj膮ce realizacje. Fantastyczn膮 spraw膮 jest fakt, 偶e wszystkie meble wykonywane s膮 indywidualnie, jednorazowo, z pomoc膮 do艣wiadczonych projektantek Studia Prostych Form. Mo偶na przynie艣膰 do nich sw贸j w艂asny projekt albo zda膰 si臋 ca艂kowicie na ich gust.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allliicja
Ja ostatnio wybra艂am si臋 do salonu Meblomoda, bo s艂ysza艂am w radiu reklam臋, a szuka艂am akurat kompletu wypoczynkowego. Naprawd臋 gor膮co polecam. 艢wietna obs艂uga i duzy wyb贸r. W og贸le mo偶na sobie wcze艣niej przejrze膰 ofert臋 na www.meblomoda.pl ;) Aaaa no i nawet zam贸wi膰 przez internet, je艣li kto艣 jest zdecydowany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malawinka
Ja meble kupuj臋 na allinside.pl Bardzo duzy wyb贸r, dobrze wykonane, trwa艂e, tanie. Jestem bardzo zadowolona, u偶ytkuj臋 ju偶 od ponad roku, mam psa ma艂e dziecko i nic ise z nimi nie dzieje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktoria741
My obecnie szukamy mebli do salonu i sypialni. Wpad艂y nam w oko drewniane meble z http://www.zrobionezdrewna.pl/ i chyba je zam贸wimy bo w naszej okolicy nie ma nic r贸wnie 艂adnego. Niestety oboje z m臋偶em mamy spore wymagania je艣li chodzi o meble i byle czego nie kupimy. Nie chcemy by膰 jak wszyscy i kupowa膰 w sieci贸wkach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
R贸wnie偶 polecam allinside.pl. Nie kupi si臋 nigdzie taniej tych mebli ;) Jako艣膰 jest jak najbardziej OK ;)

Udost臋pnij ten post

Je艣li szukacie mebli do sypialni, to mo偶e postawicie na meble drewniane? W tym artykule http://mebleportal.pl/meble-dodatki-sprzet-36/0/146/nowoczesna-sypialnia-w-drewnie-%E2%80%93-drewniane-lozka--komody--szafki-nocne.html podaj膮, 偶e takie meble idealnie nadaj膮 si臋 do sypialni - ocieplaj膮 pomieszczenie, s膮 trwa艂e i eleganckie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie allinside.pl to strza艂 w 10, kupi艂am tam co prawda tylko biurko, jednak by艂 to chyba najlepszy wyb贸r ;)

Udost臋pnij ten post