Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllluuulka

Czy dobrze zrobiłam rozstając się z nim po jego zachowaniu

Polecane posty

Gość lllllllllluuulka

zakończyłam znajomość po 1 nocy znaliśmy się parę lat a od 2 miesięcy prosił żebyśmy zostali parą. Mamy prawie po 40 lat. Już nie wiem czy dobrze zrobiłam ale nie trawie takich zachowań... Byliśmy u znajomych alkohol itd. przyszła koleżanka z inną nową kol. obie z dużymi biustami i wielkimi dekoltami ( ja mam małe)Jak się rozebrały ten mój niby"ukochany" podleciał i twarzą pomacał naszej wspólnej koleżance biust ( jeszcze to bym przeżyła) już zrobiłam wielkie oczy a za chwile do tej nowo poznanej dziewczyny aż go odciągałam :( potem wyszliśmy razem zatańczyć , on tańczyć nie lubi a z tą nową nakręcił z 5 razy smutas.gif Bolało mnie takie zachowanie bo tu mi mówi jak bardzo chce być ze mną i zamiast skupić się na mojej osobie zabawia inne. Spaliśmy u znajomych, rano do śniadania znowu alkohol, cały czas mówił , że już idziemy , że razem wychodzimy a jak nadszedł czas wyjścia stwierdził że jeszcze zostanie, wolał zostać z kolegami i nadal pić :( Rozumiem zabawę itd ale dla mnie są jakieś granice . Wystarczyła jedna noc ,żeby zobaczyć jego uczucie do mnie. Czy ja nie przesadzam?? Może się nic takiego nie stało a ja wszystko wyolbrzymiam ?? Nie wiem czy dobrze zrobiłam, rozstając się :(

Gość gość
oczywiście, że dobrze zrobiłaś, że zostawiłaś dupka i prostaka. Czy dla ciebie to normalne, że facet mając swoją kobietę, podbiega do innej i wkłada jej twarz w biust? i to jeszcze nie hamując się przy tobie? dla mnie to chore. Bardzo dobrze zrobilas, nie zadręczaj się już. Wiem że w twoim wieku ciężko kogoś znaleźć ale to nie znaczy, że masz być z byle kim. Lepiej być samej niż z takim zerem.

Gość gość
Nawet się nie zastanawiaj nad tym czy dobrze zrobiłaś. To jest oczywiste, że tak. 100% zgadzam sie z poprzednim wpisem. To jakis napalony d**ek, którego nie masz co żałować. Są normalni mężczyźni pasujący do Twojego wieku, tylko rozejrzyj sie wokół siebie. Nigdy nie pozwół na takie traktowanie i nigdy nie wiąż się z facetem, który lubi alkohol. Zresztą, co Ci będę dawać rady, okazałaś się bardzxo rozsądną osobą i tak trzymaj. Nie warto pocieszac się byle czym. Poczekaj na tego właściwego.

Gość lllllllllluuulka
dzięki wam bardzo :) też tak uważam ale już myślałam że może przesadzam ... od razu mi lepiej ale nie ukrywam niesmak pozostał :( czułam się wtedy jak śmieć :(